استاندار فارس:

تکریم معلمان، پیش‌شرط تعالی نظام تعلیم و تربیت است

شیراز (پانا) - استاندار فارس با تأکید بر لزوم بازشناسی جایگاه علم و منزلت معلم به عنوان رسالتی بزرگ در جامعه گفت: تکریم اصحاب تعلیم و تربیت، پیش‌شرط حفظ منزلت معلم است که باید در جامعه نهادینه شود.

کد مطلب: ۱۷۰۶۹۵۸
لینک کوتاه کپی شد
تکریم معلمان، پیش‌شرط تعالی نظام تعلیم و تربیت است

به گزارش پانا و به‌نقل از روابط عمومی اداره کل آموزش‌وپرورش فارس، حسینعلی امیری، استاندار فارس که برای دومین بار در دوران تصدی مسئولیت خود در محل اداره کل آموزش و پرورش حضور یافت، هدف از این اقدام را نشان‌دهنده اهمیت جایگاه تعلیم و تربیت در نگاه دولت و شخص رئیس‌جمهور دانست. وی در جلسه شورای آموزش و پرورش استان که با حضور معاون وزیر و رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی وزارت آموزش و پرورش برگزار شد، عید غدیر را نمادی از «برتری شایستگان» در اجتماع برشمرد.

نماینده عالی دولت در استان فارس با اشاره به سیره امیرالمؤمنین (ع)، برتری و شایستگی را ملاک اصلی در نظام ولایی و آموزشی عنوان کرد و اظهار داشت: معلمی یک شغل نیست، بلکه رسالتی بسیار بزرگ است و سعادت یا شقاوت جامعه از مسیر نظام تعلیم و تربیت می‌گذرد؛ بنابراین حل مسائل و مشکلات معلمان نباید صرفاً به عنوان یک تکلیف اداری نگریسته شود.

وی با اشاره به پیامدهای فرهنگی و هویتی قرارهای آموزشی در شرایط خاص اخیر کشور، خاطرنشان کرد: نوآوری‌ها و احساسات وطن‌دوستانه‌ای که در قالب برگزاری کلاس‌های درس در مساجد، منازل، کتابخانه‌ها و زیر چادرها توسط معلمان فداکار فارس شکل گرفت، جلوه‌ای از غیرت ملی بود که باید مستندنگاری شده و در برنامه‌های تربیتی نهادینه شود.

استاندار فارس در ادامه با اشاره به مزیت‌های کم‌نظیر شهرستان‌های استان، برندسازی این ظرفیت‌ها نظیر گلاب میمند در قالب متون درسی را خواستار شد و از اعضای شورای آموزش و پرورش استان خواست برای ارائه به وزارت آموزش و پرورش، در این خصوص ایده‌پردازی و برنامه‌ریزی کنند.

رئیس شورای آموزش و پرورش استان در پایان بر الزام‌آور بودن مصوبات این شورا تأکید کرد و از اعضا خواست برای ارتقای نظام آموزشی و حمایت از مدارس غیردولتی به عنوان بازوی اجرایی دولت، ایده‌های نو ارائه دهند. وی همچنین در خصوص مسائل عمرانی و مجوزهای ساختمان‌های مدارس، بر لزوم بررسی‌های کارشناسی دقیق توسط معاونت عمرانی استانداری تأکید کرد.

شایان ذکر است در پایان این جلسه، نمایندگان انجمن منتخب اولیاء و مربیان عضو شورای آموزش و پرورش فارس با اهدای لوح سپاس، از تدابیر و رویکردهای استاندار و مدیرکل آموزش و پرورش استان در جهت اعتلای نظام تعلیم و تربیت قدردانی کردند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار