فرماندار مشهد خبرداد:

فعالیت بیش از ۷۰ گروه نظارتی در بازار مشهد

مشهد(پانا)- معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان مشهد با اشاره به تأمین پایدار کالاهای اساسی در بازار گفت: بیش از ۷۰ گروه نظارتی در سطح شهر مشهد فعال هستند که بازار را به طور مستمر پایش و رصد می‌کنند.

کد مطلب: ۱۶۹۷۷۶۵
لینک کوتاه کپی شد
فعالیت بیش از ۷۰ گروه نظارتی در بازار مشهد

به گزارش خبرگزاری پانا به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، سیدحسن حسینی در حاشیه پاتوق همبستگی مردم و رسانه، با بیان اینکه در حال حاضر بیش از ۷۰ گروه نظارتی در سطح شهر مشهد فعال هستند، گفت: این گروه‌ها با همکاری دستگاه‌هایی مانند سازمان تعزیرات حکومتی، جهاد کشاورزی، بسیج اصناف و دیگر نهادهای مرتبط، بازار را به طور مستمر پایش می‌کنند.

وی خواستار شد که شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف از جمله گران‌فروشی، احتکار یا کم‌فروشی، موضوع را از طریق سامانه‌های اعلام شده گزارش دهند.

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان مشهد ادامه داد: مردم می‌توانند از طریق شماره‌هایی مانند ۱۲۴ (سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان)، ۱۳۵ (تعزیرات حکومتی)، ۱۱۳ (ستاد خبری وزارت اطلاعات) و ۱۱۴ (ستاد خبری سازمان اطلاعات سپاه) گزارش‌های خود را اعلام کنند تا در سریع‌ترین زمان ممکن رسیدگی شود.

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان مشهد با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران طی سال‌های گذشته با تحریم‌های گسترده و فشارهای اقتصادی از سوی قدرت‌های جهانی مواجه بوده است، ادامه داد: این موضوع مشکلاتی را در حوزه‌هایی مانند تورم، کسری بودجه و افزایش نقدینگی ایجاد کرده است. با این حال، همبستگی و همراهی مردم موجب شده کشور بتواند این فشارها را مدیریت کرده و از بسیاری بحران‌ها عبور کند.

حسینی با بیان اینکه کشور در یک جنگ اقتصادی و نامتقارن قرار دارد، تصریح کرد: در چنین شرایطی مدیریت منابع و کنترل بازار اهمیت ویژه‌ای دارد. افزایش قیمت برخی کالاها معمولاً ناشی از مجموعه‌ای از عوامل و متغیرهای اقتصادی است که به صورت زنجیره‌ای بر یکدیگر تأثیر می‌گذارند. با وجود این، دستگاه‌های اجرایی تلاش می‌کنند با مدیریت دقیق بازار، آثار این مشکلات را برای مردم به حداقل برسانند.

وی با اشاره به اینکه مقاومت در برابر فشارهای اقتصادی هرچند هزینه‌هایی دارد، اما بدون تردید هزینه مقاومت کمتر از هزینه تسلیم است، بیان کرد: تجربه سال‌های گذشته نشان داده ملت ایران با صبر و همراهی خود توانسته‌اند از شرایط دشوار عبور کنند.

حسینی به وضعیت بازار و تأمین کالاهای اساسی شهر اشاره و عنوان کرد: در حال حاضر تقریباً تمامی کالاهای اساسی مورد نیاز مردم در بازار مشهد موجود است و شهروندان می‌توانند این اقلام را تهیه کنند. البته در برخی مقاطع ممکن است در مورد برخی کالاها مانند روغن مشکلات مقطعی در عرضه ایجاد شود اما با رصد مستمر بازار و تأمین سریع کالا، این مشکلات در کوتاه‌ترین زمان برطرف می‌شود.

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان مشهد همچنین به موضوع یارانه‌ها اشاره کرد و گفت: دولت برای حمایت از معیشت مردم در برخی کالاها یارانه‌های قابل توجهی پرداخت می‌کند. به عنوان مثال گندم با قیمت بالا از کشاورزان خریداری شده یا وارد می‌شود، اما نان با قیمت بسیار پایین‌تر در اختیار مردم قرار می‌گیرد. اگر این یارانه‌ها حذف شود، قیمت نان و برخی کالاهای دیگر ممکن است چند برابر افزایش یابد.

حسینی تأکید کرد: علاوه بر یارانه‌های عمومی، حمایت‌های مختلفی نیز از سوی نهادهایی مانند کمیته امداد امام خمینی (ره)، سازمان بهزیستی و دیگر دستگاه‌های حمایتی برای خانواده‌های نیازمند در نظر گرفته شده است. همچنین برای خانواده‌هایی که در سال جاری صاحب فرزند شده‌اند، بسته‌های حمایتی و تسهیلات ویژه‌ای پیش‌بینی شده تا بخشی از هزینه‌های زندگی آنان جبران شود.

وی با اشاره به برنامه‌های نظارتی برای کنترل بازار تاکید کرد که جلسات تنظیم بازار در سطح شهرستان مشهد به طور مستمر برگزار می‌شود، در سطح استان نیز جلسات مشابهی با حضور مسئولان دستگاه‌های مختلف برگزار می‌شود تا وضعیت عرضه و قیمت کالاها به صورت دقیق بررسی شود.

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان مشهد یادآور شد که گرانی برخی کالاها ممکن است ناشی از شرایط اقتصادی و عوامل کلان باشد، اما گران‌فروشی و احتکار خط قرمز دستگاه‌های نظارتی است و با متخلفان به صورت قاطع برخورد خواهد شد.

وی همچنین به وضعیت قیمت برخی کالاها در استان خراسان رضوی اشاره کرد و افزود: در برخی موارد قیمت کالاهای اساسی در مشهد حتی بین پنج تا ده درصد پایین‌تر از میانگین قیمت در سطح کشور است که این موضوع ناشی از مدیریت مناسب بازار و ظرفیت‌های تولیدی استان است.

حسینی به برنامه‌های فرهنگی شهر پرداخت و اظهار کرد: همزمان با فرارسیدن روز بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی، برنامه‌های ویژه‌ای در شهر مشهد و به ویژه درمجموعه تاریخی توس برگزار خواهد شد. در این راستا برنامه‌هایی برای توسعه و احیای مجموعه تاریخی توس در دستور کار قرار گرفته و شهرداری منطقه تاریخی توس فعالیت‌های خود را آغاز کرده است. همچنین ایجاد موزه‌ها و فضاهای فرهنگی مرتبط با میراث فردوسی در حال پیگیری است.

وی با اشاره به اهمیت این مجموعه تاریخی تأکید کرد: آرامگاه فردوسی یکی از مهم‌ترین نمادهای فرهنگی ایران است و تلاش می‌شود با برنامه‌ریزی‌های جدید، این مجموعه به یک قطب مهم فرهنگی و گردشگری تبدیل شود.

حسینی با قدردانی از فعالیت هنرمندان و فعالان فرهنگی در شهر مشهد تصریح کرد: هنرمندان حوزه‌های مختلف از جمله شاعران، خوانندگان، خوشنویسان و سایر فعالان فرهنگی در برنامه‌های همبستگی مردمی حضور فعالی داشته‌اند و این حضور به تقویت روحیه اجتماعی و فرهنگی جامعه کمک کرده است.

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان مشهد همچنین با قدردانی از فعالیت رسانه‌ها در انعکاس مسائل شهری و اجتماعی، بر نقش مهم همبستگی مردم و رسانه‌ها در مدیریت شرایط کشور تأکید کرد و گفت: حضور شبانه مردم در میادین، چهارراه‌ها و خیابان‌های شهر مشهد نشان‌دهنده انسجام، همدلی و روحیه بالای اجتماعی در میان شهروندان است؛ موضوعی که سرمایه‌ای ارزشمند برای عبور از شرایط دشوار اقتصادی و اجتماعی به شمار می‌رود.

وی با اشاره به اینکه رسانه‌ها با طرح مسائل و انتقال مطالبات مردم نقش مهمی در آگاهی‌بخشی عمومی و کمک به تصمیم‌گیری‌های مدیریتی دارند، عنوان کرد: این تعامل سازنده میان رسانه‌ها و مسئولان می‌تواند به بهبود روند خدمت‌رسانی به مردم منجر شود.

حسینی همچنین از نقش رسانه‌ها در افزایش مشارکت مردم طی عرصه‌های مختلف از جمله انتخابات سخن گفت و ادامه داد: رسانه‌ها می‌توانند با اطلاع‌رسانی صحیح و ایجاد فضای آگاهی، زمینه مشارکت گسترده مردم در انتخابات را فراهم نمایند.

گفتنی است؛ در این برنامه معاون سیاسی، اجتماعی و انتخابات فرمانداری، معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرمانداری و مسئول روابط عمومی فرمانداری، نماینده عالی دولت در شهرستان مشهد را همراهی کردند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار