مدیر دبیرستان شهید احمدی‌روشن شهرستان فردیس مطذح کرد:

زنگ اول؛ لحظه‌ای که نظم و امید در مدرسه جان می‌گیرد

کرج(پانا)- مدیر دبیرستان شهید احمدی روشن شهرستان فردیس گفت: زنگ اول برای ما فقط یک علامت نیست؛ یک پیام است. پیام این که روز جدید آغاز شده و دانش‌آموزان باید با نظم و تمرکز وارد کلاس شوند.

کد مطلب: ۱۶۵۹۵۱۱
لینک کوتاه کپی شد
زنگ اول؛ لحظه‌ای که نظم و امید در مدرسه جان می‌گیرد

فاطمه قائمی، مدیر مدرسه دبیرستان شهید احمدی روشن شهرستان فردیس  با تأکید بر اهمیت زنگ اول در مدارس عنوان کرد: «زنگ اول برای ما فقط یک علامت نیست؛ یک پیام است. پیام اینکه روز جدید آغاز شده و دانش‌آموزان باید با نظم و تمرکز وارد کلاس شوند زیرا دانش‌آموزانی که زنگ اول را جدی می‌گیرند، معمولاً در طول روز آرام‌تر، منظم‌تر و آماده‌تر برای یادگیری هستند.»

قائمی افزود: «توجه به زنگ اول، نوعی احترام به زمان و برنامه‌ریزی است. دانش‌آموزی که به‌موقع وارد کلاس می‌شود، کمتر دچار استرس می‌شود و ذهنش برای یادگیری آماده‌تر  است. این رفتار کوچک، در آینده نیز به شکل‌گیری شخصیت و مسئولیت‌پذیر آن کمک می‌کند.بنابراین این نظم در دقایق ابتدایی روز، پایه‌گذار نظم در تمام ساعات مدرسه است.»

مدیر دبیرستان شهید احمدی روشن شهرستان فردیس ادامه داد: «بسیاری از مشکلات رفتاری و درسی، از بی‌نظمی در همین لحظات ابتدایی روز آغاز می‌شود و توجه به این زمان، می‌تواند بسیاری از چالش‌های آموزشی را کاهش دهد.»

 در ادامه هانیه محمدی یکی از دانش‌آموزان دبیرستان احمدی روشن  از تجربه شخصی خود گفت: «زنگ اول برای من یعنی شروع یک امید تازه. انگار هر روز یک فرصت جدید داریم که بهتر از دیروز باشیم.زیرا  این لحظه کوتاه، انگیزه را برای تلاش بیشتر افزایش می‌دهد و باعث می‌شود روزمان   را با انرژی بیشتری آغاز کنیم.»

وی اضافه کرد: «وقتی زنگ می‌خورد، حس می‌کنم باید تمام تمرکزم را جمع کنم. این لحظه برایم جدی و مهم است. زنگ اول برایم   نوعی یادآوری است؛ یادآوری اینکه باید از همان ابتدا آماده باشم و هیچ دقیقه‌ای را در طول روز در مدرسه  از دست ندهم.»

این دانش‌آموز در پایان گفت: «گاهی استرس دارم، اما همین استرس باعث می‌شود روزم را با انرژی بیشتری شروع کنم. زنگ اول برایم   مثل یک علامت شروع مسابقه است؛ لحظه‌ای که باید خودم را جمع‌وجور کنم و با انگیزه وارد کلاس شوم.»

 

 

خبرنگار : دانش‌آموز: مریم پیریان

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار