نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی:

خانواده‌های آگاه و معلمان فداکار، میراث‌داران واقعی مکتب فاطمی هستند

جوکار(پانا)-نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی، با تأکید بر نقش خانواده و معلمان در تربیت نسل آگاه و انقلابی، خانواده‌های آگاه و معلمان فداکار را میراث‌داران واقعی مکتب فاطمی دانست.

کد مطلب: ۱۶۴۵۵۷۳
لینک کوتاه کپی شد
خانواده‌های آگاه و معلمان فداکار، میراث‌داران واقعی مکتب فاطمی هستند

حجت‌الاسلام والمسلمین احد آزادیخواه با اشاره به برنامه‌ریزی دشمنان برای دور کردن نسل جوان از هویت اسلامی–ایرانی، بازگشت به آموزه‌های مکتب اهل بیت(ع) و الگوگیری از سیره عملی حضرت زهرا(س) را راهکار مقابله با هجمه‌های فرهنگی معرفی کرد.

وی افزود:  علم، عفاف، مقاومت و دفاع از حق از شاخصه‌های برجسته این مکتب است و نقش خانواده‌ها و معلمان در انتقال این ارزش‌ها حیاتی است.

نماینده ملایر خطاب به دانش‌آموزان تأکید کرد: اجازه ندهند فضای مجازی و برنامه‌های مخرب آرامش و معنویت خانواده را تحت تأثیر قرار دهد و سیره حضرت زهرا(س) را به‌عنوان الگوی استقامت در ایمان و دفاع از حق سرلوحه زندگی خود قرار دهند.

این مراسم با حضور امام جمعه و بخشدار جوکار، مهدی رضائی رئیس آموزش و پرورش، مسئول بسیج فرهنگیان و جمعی از معاونان و کارشناسان اداری برگزار شد و با اجرای سرود، مداحی، اهدای جوایز به دانش‌آموزان و فرهنگیان و تقدیر از جمعی از والدین پایان یافت.

خبرنگار : زهرا و مریم بیات

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار