قهرمان تکواندو:

هدف اصلی‌ام رسیدن به المپیک ۲۰۳۲ استرالیا است

کرمانشاه (پانا) - قهرمان تکواندو در رده نونهالان، هدف اصلی خود را رسیدن به المپیک ۲۰۳۲ استرالیا عنوان کرد.

کد مطلب: ۱۶۴۴۰۶۹
لینک کوتاه کپی شد
هدف اصلی‌ام رسیدن به المپیک 2032 استرالیا است

نیایش شیربندی در گفت‌وگو با خبرنگار پانا گفت: «در ۳۰ بهمن ۱۳۸۹ و در بیمارستان بیستون کرمانشاه متولد شدم و هم‌اکنون ۱۴ سال دارم و در مدرسه حاج محسن حدیدی ناحیه یک کرمانشاه در حوالی میدان فردوسی مشغول به تحصیل هستم.» 

وی به چگونگی آشنایی خود با رشته تکواندو اشاره کرد و افزود: «من در مدرسه با دختر استادم (خانم رحمانی) همکلاس بودم و ایشان رشته تکواندو را به من معرفی کردند که باعث شد به این رشته علاقه‌مند شوم. اولین مربی من استاد طیبه رحمانی بودند که هم‌اکنون نیز در باشگاه دیار و بهرامی مربی من هستند و از تاثیرگذارترین اساتید در مسیر پیشرفت من به شمار می‌روند.» 

شیربندی در ادامه به مقام های خود اشاره کرد و افزود: «از مهمترین مقام هایی که کسب کرده ام، مدال برنز مسابقات المپیک دانش آموزی صربستان،مدال نقره انتخابی تیم ملی، یک مدال طلا و دو نفره کشوری و مدال طلای مسابقات قهرمان قهرمانان که در هفته پیش برگزار شد از جمله مقام های چند سال اخیر بنده بوده.»

وی در خصوص مسابقات قهرمان قهرمانان اینطور توضیح داد: «این مسابقات به میزبانی استان البرز برگزار شد و از سطح بالایی برخوردار بود. تمامی شرکت‌کنندگان از آمادگی جسمانی خوبی برخوردار بودند. رقبای من از استان‌های مختلفی همچون تهران، البرز، خراسان و آذربایجان شرقی و غربی بودند. پس از پیروزی در ۳ مبارزه توانستم به فینال راه پیدا کنم و در مبارزه فینال با پیروزی بر حریفی از استان خراسان مقام اول این مسابقات را کسب کنم.» 

دانش‌آموز تکواندوکار   همچنین از نظم و هماهنگی بالای مسابقات قدردانی کرد و گفت: «این مسابقات به خوبی برگزار شد و جا دارد از تمامی عوامل برگزارکننده تشکر کنم.» 

شیربندی در ادامه به اولین مسابقه رسمی خود اشاره کرد و گفت: «اولین مسابقه رسمی من مسابقات قهرمانی استان کرمانشاه بود که با کمربند آبی در این مسابقات شرکت کرده و موفق به کسب مقام اول این دوره از مسابقات شدم.»

وی از نقش خانواده‌اش در موفقیت‌هایش سخن گفت و افزود: «خانواده‌ام همیشه از من حمایت کرده‌اند. در تمام مراحل، زمانی که نیاز به حمایت داشتم، خانواده‌ام در کنار من بودند و به من انگیزه دادند تا بهتر از همیشه تمرین کنم.» 

خبرنگار : امیرعلی مومیوند

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار