نماینده وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد:

لزوم تحول و آینده‌نگری در نظام آموزشی

زنجان (پانا) - نماینده وزیر آموزش و پرورش با اشاره به تغییرات سریع جهانی، بر ضرورت ایجاد آموزش و پرورش پویایی که آینده را آموزش می‌دهد تأکید کرد و از توجه ویژه رئیس‌جمهور و تشکیل نزدیک به ۵۰ جلسه در این زمینه خبر داد.

کد مطلب: ۱۶۱۱۸۸۵
لینک کوتاه کپی شد
لزوم تحول و آینده‌نگری در نظام آموزشی

ابراهیم رفیعی، نماینده وزیر آموزش و پرورش در مراسم متمرکز بازگشایی مدارس استان زنجان، فرا رسیدن بهار علم و دانش را به همه دانش‌آموزان تبریک گفت.

وی با اشاره به وقایع سه‌ماهه تابستان امسال در جهان، اظهار کرد: اتفاقات دنیا نشان از تغییر با سرعت بسیار بالا در جهان دارد. در گذشته تغییر محسوسی از نسل قدیم به نسل جدید اتفاق نمی‌افتاد، اما امروزه در عرصه یک سال تحصیلی اتفاقات زیادی رخ می‌دهد.

رفیعی با طرح این سؤال که «آیا ما در آموزش و پرورش خودمان را برای این تغییرات آماده می‌کنیم؟» تصریح کرد: ما آموزش و پرورش پویا می‌خواهیم که آینده را آموزش دهد، نه اینکه در گذشته بماند.

وی با اشاره به فرمایشات رهبر انقلاب اسلامی که مدرسه را کانون خلق آینده خوانده‌اند، افزود: ما باید خود را برای آینده تربیت کنیم.

نماینده وزیر آموزش و پرورش به توجه ویژه رئیس‌جمهور به این حوزه اشاره کرد و گفت: درک درست ایشان از وضعیت موجود سبب توجه ویژه به آموزش و پرورش شده که تشکیل نزدیک به پنجاه جلسه با حضور مستقیم خودشان نشان‌دهنده این امر است.

رفیعی با یادآوری تأکید رئیس‌جمهور بر برنامه‌های فرادرسی بیان کرد: باید در کلاس‌های درس، کار گروهی، زندگی اجتماعی و مهارت‌های حل مساله را یاد بگیریم.

وی خاطرنشان کرد: زیست‌بوم جدید، معلمین جدید می‌طلبد که این «معلم جدید» اشاره به شخص ندارد، بلکه یک نگرش جدید است.

رفیعی با بیان اینکه نگاه دولت به آموزش و پرورش، نگاه تحولی است و حضور همه مسئولین امروز نشانگر این عزم است، تأکید کرد: مسیر پیشرفت کشور از مدرسه می‌گذرد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار