معاون پرورشی و فرهنگی اداره‌کل آموزش و پرورش استان سمنان:

آینده رسانه در دستان نسل نوجوان پانا است

سمنان (پانا) - معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان سمنان با بیان اینکه خبرگزاری پانا نقش مهمی در شناسایی و پرورش استعدادهای دانش‌آموزان دارد، گفت: آینده رسانه در دستان نسل نوجوان پانا است.

کد مطلب: ۱۵۷۳۱۴۸
لینک کوتاه کپی شد
آینده رسانه در دستان نسل نوجوان پانا است

سیدمحمد موسوی در مراسم سالروز تاسیس خبرگزاری پانا با حضور مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان ضمن تبریک سالروز تأسیس پانا به دانش‌آموزخبرنگاران، فعالیت در این خبرگزاری را زمینه‌ای مؤثر برای شکوفایی توانمندی‌های نوجوانان دانست و تأکید کرد: «در جای‌جای استان، استعدادهایی وجود دارد که می‌توانند در بستر سازمان دانش‌آموزی و خبرگزاری پانا رشد و در مسیر آینده حرفه‌ای خود گام بردارند.»

وی با اشاره به اهمیت دوران ۱۲ ساله تحصیل در شناسایی و هدایت استعدادها، گفت: «یکی از نیازهای اساسی دانش‌آموزان، فراهم بودن زمینه بروز و هدایت استعدادهایشان است و پانا یکی از بسترهایی است که این فرصت را برای آنان فراهم می‌کند.»

در ادامه این مراسم، حجت‌الله یحیایی، مشاور مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان، با نگاهی به آغاز فعالیت پانا گفت: «در سال ۸۱ که پانا آغاز به کار کرد، شاید کمتر کسی باور می‌کرد دانش‌آموزان بتوانند چنین نقش مهمی در فضای رسانه‌ای کشور ایفا کنند، اما امروز شاهد موفقیت‌های قابل توجه همان نسل اول آموزش دیده در پانا هستیم.»

وی خطاب به دانش‌آموزخبرنگاران افزود: «امروز همان انگیزه و شور آغازین را در نگاه شما می‌بینم. آینده رسانه کشور متعلق به شماست و مطمئنم خبرگزاری‌های بزرگ آینده توسط شما اداره خواهند شد.»

یحیایی در پایان پانا را یکی از منابع خبری معتبر در حوزه آموزش و پرورش دانست و ضمن تبریک این مناسبت، از فعالیت‌های پرانرژی دانش‌آموزخبرنگاران تقدیر کرد.

خبرنگار : زهرا شکریان

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار