معاون استاندار و فرماندار ویژه سبزوار تاکید کرد:

لزوم هم‌افزایی دستگاه‌ها در حمایت از آموزش و پرورش

سبزوار ( پانا ) - معاون استاندار و فرماندار ویژه سبزوار با تبریک این ایام، ضمن گرامیداشت دهه کرامت و یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری، بر اهمیت توجه همه‌جانبه به مقوله تعلیم و تربیت تأکید کرد.

کد مطلب: ۱۵۶۶۰۷۸
لینک کوتاه کپی شد
لزوم هم‌افزایی دستگاه‌ها در حمایت از آموزش و پرورش

حامد قربانی در آیین گرامیداشت هفته معلم و روز کارگر با بیان اینکه هفته جاری، یادآور نقش محوری معلمان و کارگران در مسیر توسعه کشور است، گفت: ضمن تبریک به خانواده بزرگ آموزش و پرورش و جامعه کارگری، باید از فرصت این ایام برای تجلیل عملی از خدمات این عزیزان بهره ببریم.

وی با اشاره به جایگاه ویژه آموزش و پرورش در سبزوار افزود: در این شهرستان بیش از ۶۵ هزار دانش‌آموز در حال تحصیل هستند؛ جمعیتی که از برخی شهرستان‌های بزرگ‌تر استان نیز فراتر است و نشان‌دهنده ظرفیت عظیم انسانی این منطقه است. این میزان از تمرکز آموزشی، سبزوار را به یکی از قطب‌های مهم تعلیم و تربیت در استان تبدل کرده است.

وی ادامه داد: آموزش و پرورش، ریشه‌دار در تعالیم دینی ماست. اگر امروز از آن با عنوان نظام آموزشی یاد می‌کنیم، اصل آن در تعلیم و تربیت نهفته است. بسیاری از دستاوردهای جمهوری اسلامی، حاصل رشد افرادی است که از همین میزهای مدرسه برخاسته‌اند و این نشان می‌دهد معلمان چه نقش بنیادینی در ساخت آینده دارند.

فرماندار ویژه سبزوار با اشاره به چالش‌های جدید نظام آموزشی، از جمله گسترش فضای مجازی و پیچیدگی‌های تربیتی در جامعه امروز تأکید کرد: اکنون بیش از گذشته نیازمند برنامه‌ریزی دقیق هستیم، اگر در آموزش یا پرورش دچار خلل شویم، قطعاً متحمل خسارات اجتماعی خواهیم شد.

وی تصریح کرد: در شورای آموزش و پرورش شهرستان، بر حفظ توازن بین آموزش و پرورش تأکید داریم. باید هم‌زمان به رشد علمی و تعالی روحی دانش‌آموزان بپردازیم، در این زمینه، از مدیر آموزش و پرورش، معاونان، مدیران مدارس و معلمان دلسوز تقدیر می‌کنم.

قربانی همچنین با اشاره به بازدید اخیر خود از حوزه‌های کنکور گفت: خوشبختانه شاهد آمادگی بالای دانش‌آموزان و تلاش معلمان در فراهم‌سازی شرایط مناسب بودیم. امیدواریم این تلاش‌ها به نتایجی درخشان برای شهرستان منتهی شود.

وی در ادامه، با بیان حدیثی از امام علی(ع) درباره اهمیت علم، بر نقش کلیدی معلمان در هدایت نسل آینده تأکید کرد و افزود: اگر مسیر تعلیم را به درستی پیش ببریم، دانش‌آموزان به عناصر مؤثر جامعه تبدیل خواهند شد، اما غفلت از این مسیر، آسیب‌های اجتماعی را افزایش خواهد داد.

 قربانی از مسئولان شهرستان خواست با آموزش و پرورش همکاری بیشتری داشته باشند و اظهار داشت: از شورای اسلامی شهر، شهردار و تمامی دستگاه‌های اجرایی درخواست دارم که حمایت از آموزش و پرورش را صرفاً به مراسم خلاصه نکنند، بلکه در طول سال با برنامه‌ریزی، هم‌افزایی و اقدام عملی، در جهت تحقق اهداف سند چشم‌انداز و برنامه هفتم توسعه گام بردارند.

خبرنگار : محمد تاج آبادی عکاس : محمد تاج آبادی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار