مسئول انجمن رشته های ورزشی بومی و محلی اداره کل شهرستان های استان تهران :
استعدادیابی دانش آموزان،هدف برگزاری مسابقات داژبال است
شهرری یک (پانا) ـ مسئول انجمن رشته های ورزشی بومی و محلی اداره کل شهرستان های استان تهران، هدف از برگزاری مسابقات داژبال را استعدادیابی دانش آموزان دانست تا دانش آموزانی که در این رشته ها استعداد دارند بتوانند آن رشته را ادامه دهند و رتبه بیاورند.
مریم چراغی، در حاشیه مسابقات داژبال دانش آموزان دختر در ورزشگاه علی ابن ابی طالب ناحیه یک شهرری در گفت و گو با خبرنگار پانا اظهار کرد: «مسابقات داژبال جزئی از رشته های بومی و محلی حساب می شود و امسال وارد بخشی از مسابقات جام اقتدار ایرانیان قرار گرفته که برای دختران رشته داژبال و برای پسران رشته فوتسال در نظر گرفته شده است.»
وی در ادامه افزود: «همه مناطق به شکل لیگ این مسابقات را برگزار کردند و الان هم اداره کل شهرستان های استان تهران این مسابقات را به صورت لیگ برگزار کرده و ۱۶ تیم برای این مسابقات اعلام آمادگی کردند.»
چراغی اذعان کرد: «و هدف ما از برگزاری این مسابقات این است که از دانش آموزان استعدادیابی شود و دانش آموزانی که در این رشته ها استعداد دارند بتوانند آن رشته را ادامه دهند و رتبه بیاورند.»
مسئول انجمن رشته های ورزشی بومی و محلی اداره کل شهرستان های استان تهران در پایان تصریح کرد: «رشته داژبال همان بازی وسطی زمان گذشته خودمان هست و امروز میزبان ما اداره آموزش و پرورش ناحیه یک شهرری بود و ما بسیار ممنونیم از مسئولین اداره ناحیه یک ری که به خوبی از ما میزبانی کردند و امیدواریم که بچه ها به حق استعدادیابی شوند.»
ارسال دیدگاه