عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با پانا؛

افزایش حقوق نیروهای خدماتی و توسعه عدالت آموزشی از اقدامات مثبت وزارت آموزش و پرورش بوده است

وزیر آموزش و پرورش با نگاه عمل‌گرا وارد میدان شد

تهران(پانا) - عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اشاره به عملکرد مثبت وزیر آموزش و پرورش گفت: وزیر فعلی به دلیل سال‌ها حضور در بدنه آموزش و پرورش با مشکلات این حوزه آشناست و اقدامات مؤثری در رفع مطالبات فرهنگیان و توسعه عدالت آموزشی انجام داده است.

کد مطلب: ۱۶۳۲۲۱۳
لینک کوتاه کپی شد
 افزایش حقوق نیروهای خدماتی و توسعه عدالت آموزشی از اقدامات مثبت وزارت آموزش و پرورش بوده است

وحید کنعانی در گفت‌وگو با پانا، با بیان اینکه وزیر آموزش و پرورش از ابتدای فعالیت خود اقدامات قابل توجهی انجام داده است، گفت: وزیر فعلی سال‌ها در بدنه آموزش و پرورش حضور داشته و از نزدیک با مشکلات این مجموعه آشنا است. او با نگاه عمل‌گرایانه وارد میدان شده و اقدامات مثبتی در حوزه نیروهای خدماتی، سرایداران مدارس و تعیین تکلیف نیروهای مختلف انجام داده است.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات  مجلس شورای اسلامی  افزود: افزایش حقوق نیروهای خدماتی و سرایداران مدارس از جمله گام‌هایی بود که در راستای حمایت از این گروه‌ها برداشته شد. همچنین در موضوع پیش‌دبستانی‌ها و توسعه عدالت آموزشی، وزیر رویکرد دولت را ادامه داده و از ظرفیت خیرین و مشارکت مردمی در ساخت و توسعه مدارس استفاده می‌کند. امروز در بسیاری از مناطق کشور شاهد حضور مردم در کنار دولت برای توسعه فضاهای آموزشی هستیم.

کنعانی با اشاره به اجرای طرح رتبه‌بندی معلمان اظهار کرد: طرح رتبه‌بندی اجرا شد و بخش‌هایی از آن مربوط به سال ۱۴۰۰ باقی مانده که پیگیری برای تأمین منابع مالی آن در جریان است. این موضوع به سازمان برنامه و بودجه مربوط می‌شود و وزیر به تنهایی نمی‌تواند این مسئله را حل کند.

عضو کمیسیون آموزش با تأکید بر گستردگی و حساسیت وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: «این وزارتخانه با انباشت مشکلات گذشته مواجه است و با وجود بودجه‌ای کمتر از حد نیاز، مدیریت آن کار ساده‌ای نیست. متأسفانه سهم آموزش و پرورش از بودجه سالانه حدود ۹ درصد است که نسبت به سال گذشته نیز کاهش یافته است.

وی با بیان اینکه توجه واقعی به آموزش و پرورش نیازمند اراده ملی است، تأکید کرد: تا زمانی که آموزش و پرورش در ردیف اول اولویت‌های کشور قرار نگیرد، نمی‌توان انتظار تحول اساسی داشت. همه ما به نوعی پرورش‌یافته این سیستم هستیم و جامعه‌ای که به معلمان و سرمایه‌های انسانی خود بها ندهد، عملاً زمینه افول ارزش‌ها و فضیلت‌ها را فراهم کرده است.

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار