آزادی ۲۰۰ زندانی با حمایت پرسپولیس؛ شمار آزادشدگان «مهر سرخ» به ۳۴۴ نفر رسید

تهران (پانا) - باشگاه پرسپولیس در ادامه اجرای پویش «مهر سرخ» و با مشارکت خیرین و مسئولان استان مازندران، زمینه آزادی ۲۰۰ زندانی در ساری را فراهم کرد تا شمار افراد آزادشده از طریق این پویش به ۳۴۴ نفر برسد.

کد مطلب: ۱۷۵۴۰۸۷
لینک کوتاه کپی شد
آزادی ۲۰۰ زندانی با حمایت پرسپولیس؛ شمار آزادشدگان «مهر سرخ» به ۳۴۴ نفر رسید

 

باشگاه پرسپولیس در آستانه دیدار برابر نساجی قائمشهر، برنامه دیگری از پویش انسان‌دوستانه «مهر سرخ» را در زندان مرکزی ساری برگزار کرد؛ حرکتی که با هدف کمک به آزادی زندانیان و فراهم کردن زمینه بازگشت آنها به کانون خانواده‌هایشان دنبال می‌شود. در این مراسم، مدیرعامل و جمعی از مدیران باشگاه پرسپولیس به همراه حجت اشرف‌زاده، خواننده و هنرمند کشور، حضور داشتند و با همراهی مسئولان استانی و نیکوکاران، روند آزادی تعدادی از زندانیان را پیگیری کردند.

پیمان حدادی، مدیرعامل باشگاه پرسپولیس، در این مراسم با اشاره به اهمیت اقدامات اجتماعی و انسان‌دوستانه اظهار داشت: پیش از آغاز مسابقه نیز می‌توان برنده بود؛ چراکه امروز با همکاری و همدلی مجموعه‌ای از افراد و نهادها، شرایط بازگشت تعدادی از هم‌وطنان به جمع خانواده‌هایشان فراهم شده است. وی با تأکید بر اینکه مسئولیت اجتماعی باشگاه‌ها نباید به فعالیت‌های ورزشی محدود بماند، تصریح کرد: پرسپولیس تلاش می‌کند از ظرفیت و اعتبار اجتماعی خود برای جلب مشارکت خیرین و حمایت از برنامه‌های آزادی زندانیان استفاده کند.

در جریان این برنامه، باشگاه پرسپولیس آزادی ۸۰ زندانی را در دستور کار قرار داده بود، اما با پیوستن یکی دیگر از خیرین حاضر در مراسم و تأمین زمینه آزادی ۴۰ زندانی دیگر، دامنه این اقدام گسترش پیدا کرد. همچنین با مشارکت ستاد دیه استان مازندران، رئیس‌کل دادگستری استان و جمع دیگری از نیکوکاران، شمار زندانیانی که در این مراسم امکان بازگشت به زندگی خانوادگی خود را پیدا کردند، به ۲۰۰ نفر رسید. این مشارکت جمعی نشان داد که همراهی نهاد‌های مسئول و افراد خیر می‌تواند مسیر آزادی زندانیان بیشتری را هموار کند.

حدادی همچنین با اشاره به جایگاه باشگاه پرسپولیس در میان هواداران و جامعه فوتبال کشور، نقش این سرمایه اجتماعی را در توسعه فعالیت‌های خیرخواهانه مهم دانست. مدیرعامل سرخ‌پوشان تأکید کرد که حضور باشگاه در استان‌های مختلف و ادامه برنامه‌های پویش «مهر سرخ» می‌تواند زمینه آشنایی خیرین بیشتری با این طرح را فراهم کند. به اعتقاد وی، استفاده از اعتبار نام پرسپولیس برای جلب اعتماد نیکوکاران، فرصتی است تا مشارکت‌های مردمی در مسیر آزادی زندانیان افزایش پیدا کند و خانواده‌های بیشتری از آثار این اقدامات بهره‌مند شوند.

با آزادی ۲۰۰ زندانی در زندان مرکزی ساری، شمار افرادی که از ابتدای اجرای پویش «مهر سرخ» با مشارکت خانواده بزرگ پرسپولیس از زندان آزاد شده‌اند، به ۳۴۴ نفر رسید. این آمار نشان می‌دهد برنامه باشگاه در حوزه مسئولیت اجتماعی همچنان ادامه دارد و تلاش برای فراهم کردن زمینه بازگشت زندانیان به خانواده‌هایشان به یکی از محور‌های این پویش تبدیل شده است. هرچند این اقدام با یک مراسم در ساری همراه بود، اما هدف اصلی آن فراتر از یک برنامه نمادین و معطوف به ایجاد فرصت دوباره برای افرادی است که امکان بازگشت به زندگی در کنار نزدیکان خود را پیدا کرده‌اند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار