رئیس آموزش و پرورش ناحیه ۶ مشهد:

جشن عاطفه‌ها فرصتی برای ترویج فرهنگ نوع‌دوستی در میان دانش‌آموزان است

مشهد(پانا)- رئیس آموزش و پرورش ناحیه ۶ مشهد، هدف اصلی برگزاری جشن عاطفه‌ها را فرهنگ‌سازی و ترویج روحیه نیکوکاری، همدلی و نوع‌دوستی در میان دانش‌آموزان عنوان کرد .

کد مطلب: ۱۷۴۷۱۱۱
لینک کوتاه کپی شد
جشن عاطفه‌ها فرصتی برای ترویج فرهنگ نوع‌دوستی در میان دانش‌آموزان است

غلامرضا نجاتی‌مهر با اشاره به اهداف برگزاری جشن عاطفه‌ها گفت:« هدف اصلی این جشن، فرهنگ‌سازی و آموزش عملی انجام کار خیر و نیکوکارانه به دانش‌آموزان است.»

وی افزود:« باید به دانش‌آموزان آموزش دهیم که نسبت به همنوعان و جامعه خود احساس مسئولیت داشته باشند و در مسیر کمک به دیگران و انجام کارهای خیرخواهانه گام بردارند.»

نجاتی‌مهر با تأکید بر اهمیت تقویت روحیه همدلی در مدارس اظهار کرد: «جشن عاطفه‌ها فرصتی است تا دانش‌آموزان یاد بگیرند دست همکلاسی‌های خود را بگیرند و در کنار یکدیگر، فرهنگ محبت، مهربانی و نوع‌دوستی را در جامعه گسترش دهند.»

رئیس آموزش و پرورش ناحیه ۶ مشهد خاطرنشان کرد:« امیدواریم با اجرای برنامه‌هایی از این دست، فرهنگ نیکوکاری و مسئولیت‌پذیری اجتماعی از دوران دانش‌آموزی در میان نسل آینده نهادینه و زمینه‌ساز جامعه‌ای سرشار از همدلی و مهربانی شود.»

خبرنگار : سیده نازنین زهرا هاشمی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار