معاون پرورشی و تربیتبدنی آموزشوپرورش منطقه ۱۰:
همخوانی سرود «باید برخاست» فرصتی برای ترویج مسئولیتپذیری در میان نوجوانان است
تهران (پانا) - معاون پرورشی و تربیتبدنی و مسئول سازمان دانشآموزی منطقه ۱۰ تهران، ضمن تأکید بر نقش فعالیتهای فرهنگی در تربیت نسل آینده، حضور دانشآموزان در همخوانی سرود «باید برخاست» را فراتر از اجرای یک اثر هنری دانست و گفت: این برنامه فرصتی ارزشمند برای ترویج فرهنگ قدردانی، مسئولیتپذیری و مشارکت اجتماعی در میان نسل نوجوان است.
مهدی شاملو، در حاشیه برگزاری همخوانی سه هزار نفره سرود «باید برخاست» در مرقد مطهر امام خمینی(ره)، در گفتوگو با پانا اظهار کرد: «شهادت رهبر شهید، غمی بزرگ برای ملت ایران و خانواده بزرگ آموزشوپرورش است. این اندوه، تنها از دست دادن یک شخصیت برجسته نیست، بلکه فقدان رهبری است که سالها با مجاهدت، هدایت و دلسوزی، مسیر پیشرفت و عزت کشور را ترسیم کرد.»
وی افزود: «یکی از مهمترین رسالتهای نظام تعلیم و تربیت، تبدیل این احساس به یک باور عمیق تربیتی است. دانشآموزان باید بیاموزند که قدردانی از انسانهایی که عمر خود را وقف اعتلای کشور کردهاند، تنها یک احساس نیست؛ بلکه یک مسئولیت اجتماعی، اخلاقی و هویتی است.»
شاملو با بیان اینکه پویش «باید برخاست» صرفاً یک اجرای سرود نیست، تصریح کرد: «این برنامه تلاشی برای تربیت نسلی مسئول، آگاه و قدردان است؛ نسلی که بداند در برابر ایثار، خدمت و فداکاری بیتفاوت نباشد و ادامهدهنده راه خدمتگزاران این سرزمین باشد.»
وی ادامه داد: «حضور دانشآموزان در این همخوانی، پیامی روشن داشت؛ اینکه نوجوانان امروز با شناخت، آگاهی و احساس مسئولیت، خود را در قبال آینده کشور سهیم میدانند و برای پاسداشت ارزشهایی که رهبر شهید برای آنها تلاش کرد، آماده نقشآفرینی هستند.»
معاون پرورشی و تربیتبدنی منطقه ۱۰ تهران با اشاره به حضور گسترده مدارس منطقه در این برنامه گفت: «عمده دانشآموزان شرکتکننده در همخوانی سرود «باید برخاست» از مدارس شاهد هاجر، حبیبی کلهرودی، زهرا مردانی ۱۸، شاهد طلوع فجر، شهید شرافتی، نرجس یک، ندای ریحانه (متوسطه اول)، مادر، حرا، اسوه، ولیعصر(عج)، شهید حمزه ربیعی و دیگر مدارس منطقه ۱۰ بودند که با حضور پرشور خود، جلوهای از همدلی و مشارکت دانشآموزی را به نمایش گذاشتند.»
وی در پایان از مدیران، معاونان، مربیان پرورشی، معلمان و تمامی دستاندرکاران مدارس یادشده که با برنامهریزی، اطلاعرسانی، همراهی در تمرینها و اجرای مطلوب این برنامه نقشآفرینی کردند، قدردانی کرد و گفت: «بدون همراهی صمیمانه مدارس، خلق چنین اجتماع باشکوهی و اجرای منظم این همخوانی دانشآموزی امکانپذیر نبود و این موفقیت، حاصل همدلی و تلاش جمعی خانواده بزرگ آموزشوپرورش منطقه ۱۰ است.»
ارسال دیدگاه