مدیر آموزش و پرورش منطقه ۵ تهران:
آینده آموزشی منطقه در گرو تصمیمهای مسئولانه امروز ماست
تهران (پانا) - مدیر آموزش و پرورش منطقه ۵ با تأکید بر اینکه ساماندهی مطلوب نیروی انسانی تضمینکننده نظم و کیفیت در آغاز سال تحصیلی است، گفت آینده آموزشی منطقه در گرو تصمیمهای دقیق و مسئولانه امروز ماست.

جلسه ساماندهی نیروی انسانی و صدور ابلاغ در آموزش و پرورش منطقه ۵، با حضور حسین سنجری؛ مدیر آموزش و پرورش منطقه ۵، معاونان و اعضای کمیته ساماندهی برگزار شد.
در این نشست، روند صدور ابلاغها، فرایند کلاسبندی مدارس، شناسایی نواقص موجود و راهکارهای رفع آنها مورد بررسی قرار گرفت. اعضای کمیته با تأکید بر لزوم بهرهبرداری بهینه از ظرفیت نیروی انسانی، بر رعایت عدالت آموزشی، توجه به اولویتهای مناطق کمبرخوردار و دقت در تنظیم ابلاغها تأکید کردند.
مدیر آموزش و پرورش منطقه ۵ در این جلسه گفت: ساماندهی مطلوب نیروی انسانی، یکی از اساسیترین اقدامات برای آغاز سال تحصیلی است و نباید مدارس بدون کمبود یا مازاد نیرو فعالیت خود را آغاز کنند. ما باید با مدیریت درست منابع انسانی، شرایطی فراهم کنیم که هیچ دانشآموزی در مسیر تحصیل خود با مشکل مواجه نشود.
وی با اشاره به اهمیت دقت در کلاسبندی مدارس افزود: کلاسبندی باید بهگونهای انجام شود که هم استانداردهای آموزشی رعایت گردد و هم فضای یادگیری دانشآموزان متناسب با نیازهای آنان باشد. از اینرو، ضروری است که هرگونه نواقص احتمالی در کوتاهترین زمان برطرف شود تا سال تحصیلی جدید با نظم، کیفیت و آرامش آغاز شود.
سنجری همچنین بر توجه به معلمان بهعنوان اصلیترین سرمایه نظام تعلیم و تربیت تأکید کرد و گفت: برنامهریزی برای توزیع عادلانه نیروی انسانی تنها محدود به کمیت نیست، بلکه کیفیت کار معلمان و انگیزه آنان نیز باید مورد توجه قرار گیرد. موفقیت نظام آموزشی وابسته به توانمندی و رضایت شغلی فرهنگیان است.
مدیر آموزش و پرورش منطقه ۵ در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: آینده آموزشی منطقه در گرو تصمیمهای امروز ماست. اگر امروز در ساماندهی نیروی انسانی دقیق و مسئولانه عمل کنیم، ثمره آن در موفقیت دانشآموزان و ارتقای جایگاه مدارس منطقه در سالهای آینده دیده خواهد شد.
وی در پایان با قدردانی از تلاشهای معاونان و اعضای کمیته ساماندهی، استمرار برگزاری نشستهای تخصصی و همکاری همهجانبه را شرط تحقق اهداف آموزشی دانست و افزود: تعلیم و تربیت یک امر جمعی است و دستیابی به کیفیت مطلوب آموزشی در گرو همافزایی و همدلی همه عوامل اجرایی و آموزشی است.
ارسال دیدگاه