معاون آبفای تهران:

۱.۵ میلیون واحد مسکونی تهران به کاهنده‌های مصرف آب مجهز می‌شوند

تهران (پانا) - معاون خدمات مشترکین و درآمد شرکت آب و فاضلاب استان تهران از برنامه‌ریزی برای تجهیز یک‌ میلیون و ۵۰۰ هزار واحد مسکونی در پایتخت به تجهیزات کاهنده مصرف آب در سال جاری خبر داد و گفت: استفاده از این تجهیزات می‌تواند مصرف آب مشترکان را به طور میانگین دست‌کم ۲۰ درصد کاهش دهد.

کد مطلب: ۱۷۰۴۷۰۴
لینک کوتاه کپی شد
۱.۵ میلیون واحد مسکونی تهران به کاهنده‌های مصرف آب مجهز می‌شوند

محمد اسماعیل محسنی‌نسب با اشاره به تداوم خشکسالی در استان تهران برای ششمین سال پیاپی و اثرگذاری آن بر منابع آبی اظهار داشت: با توجه به این شرایط، در کنار مدیریت تامین و توزیع، مدیریت مصرف آب بیش از گذشته در اولویت برنامه‌ریزی‌ها قرار گرفته است.

وی، مدیریت مصرف در بخش‌های خانگی و غیرخانگی را یکی از راهبردهای مهم عبور از شرایط کم‌آبی دانست و افزود: هرچند وضعیت بارندگی‌های سال آبی جاری نسبت به سال آبی گذشته تا حدودی بهبود یافته است، اما در مقایسه با متوسط بلندمدت، همچنان با بیش از ۳۰ درصد کاهش بارندگی روبه‌رو هستیم.

معاون خدمات مشترکین و درآمد آبفای استان تهران با اشاره به تجربه اجرای طرح نصب کاهنده‌های مصرف آب در سال گذشته، گفت: کاهش مصرف با استفاده از تجهیزات کاهنده، یکی از راهکارهای موثر و کم‌هزینه مدیریت مصرف است و بر همین اساس، امسال برنامه تجهیز ۱.۵ میلیون واحد مسکونی به این تجهیزات در دستور کار قرار گرفته است.

محسنی‌نسب ادامه داد: تجربه‌های اجرایی نشان می‌دهد در برخی واحدهای مسکونی که روزانه حدود پنج هزار لیتر آب مصرف می‌کردند، پس از نصب تجهیزات کاهنده، میزان مصرف به کمتر از یک‌هزار لیتر در روز کاهش یافته است. همچنین به طور میانگین در واحدهایی که از این تجهیزات استفاده کرده‌اند، دست‌کم ۲۰ درصد کاهش مصرف ثبت شده است.

وی، این میزان صرفه‌جویی را برای عبور تهران از وضعیت کم‌آبی حائز اهمیت دانست و خاطرنشان کرد: کاهش ۲۰ درصدی مصرف آب در پایتخت می‌تواند نقش قابل توجهی در حفظ منابع آبی داشته باشد و شرایط گذر از دوره اوج مصرف در فصل گرما را تسهیل کند.

معاون آبفای استان تهران با تاکید بر اهمیت مدیریت مصرف در ماه‌های گرم سال اظهار داشت: بازه زمانی خرداد تا پایان شهریور مهمترین دوره مدیریت مصرف آب است و هر میزان موفقیت در کنترل مصرف طی این ماه‌ها، شرایط پایدارتری را برای تامین آب در پاییز و زمستان آینده رقم خواهد زد.

محسنی‌نسب درباره نحوه برخورداری از تجهیزات کاهنده مصرف آب گفت: مشترکان متقاضی می‌توانند با سامانه ۱۲۲ تماس بگیرند و درخواست خود را ثبت کنند. هزینه نصب این تجهیزات رایگان است و مبلغ مربوط به تجهیزات نیز به صورت اقساط یک‌ساله از طریق قبوض آب دریافت می‌شود.

وی از برنامه‌های تشویقی آبفا برای مدیریت مصرف خبر داد و افزود: مشترکان خوش‌مصرف در صورت کاهش مصرف نسبت به سال گذشته، مشمول تخفیف آب‌بها خواهند شد.

این مسئول با بیان اینکه سال گذشته بیش از ۲۰۰ هزار واحد مسکونی از طرح نصب تجهیزات کاهنده استقبال کردند، ابراز امیدواری کرد با افزایش آگاهی عمومی و توسعه برنامه‌های اطلاع‌رسانی، استقبال شهروندان از این طرح در سال جاری افزایش یابد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار