سرپرست معاونت آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان اردبیل خبرداد:
راهیابی۴۱۰ اثر به مرحله استانی جشنواره نوجوان خوارزمی
اردبیل (پانا) - سرپرست معاونت آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان اردبیل از راهیابی۴۱۰ اثر به مرحله استانی جشنواره نوجوان خوارزمی خبرداد.
حسین محرمی در جلسه هماهنگی ناظران استانی جشنواره نوجوان خوارزمی، جشنواره نوجوان خوارزمی را یکی از مهمترین رویدادهای علمی، پژوهشی و مهارتی دوره اول متوسطه دانست و اظهار کرد: این جشنواره بستر مناسبی برای شناسایی، هدایت و شکوفایی استعدادهای دانشآموزان و تقویت روحیه خلاقیت، پژوهش و نوآوری در مدارس است.
وی با اشاره به آمار آثار راهیافته به مرحله استانی افزود: در این مرحله،۱۸۶ اثر در۶ محور به صورت حضوری و ۲۲۴ اثردر ۷محور بهصورت غیرحضوری داوری خواهند شد.
سرپرست معاونت آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان اردبیل با تأکید بر نقش ناظران و داوران در برگزاری مطلوب جشنواره، تصریح کرد: رعایت عدالت، شفافیت، دقت در ارزیابی آثار و اجرای دقیق شیوهنامهها، از مهمترین اصول برگزاری این رویداد علمی است و امیدواریم با همکاری همه عوامل اجرایی، مرحله استانی جشنواره با کیفیتی مطلوب برگزار شود.
گفتنی است در پایان این نشست، برنامه زمانبندی، نحوه برگزاری بخشهای حضوری و غیرحضوری، فرآیند داوری و سایر هماهنگیهای اجرایی مرحله استانی جشنواره نوجوان خوارزمی مورد بررسی قرار گرفت.
ارسال دیدگاه