رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت:

غرفه آموزش و پرورش در نمایشگاه قرآن امسال پویاتر و خلاق‌تر از سال‌های گذشته است

تهران (پانا) - رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، با تقدیر از خلاقیت و نوآوری‌های غرفه وزارت آموزش و پرورش در سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم، گفت: برنامه‌های امسال این غرفه، هم در محتوا و هم در اجرا، بسیار پویاتر و جذاب‌تر از سال‌های گذشته طراحی شده و تجربه‌ای لذت‌بخش را برای مخاطبان رقم زده است.

کد مطلب: ۱۶۷۰۵۳۱
لینک کوتاه کپی شد
غرفه آموزش و پرورش در نمایشگاه قرآن امسال پویاتر و خلاق‌تر از سال‌های گذشته است

جواد باقری، رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در حاشیه بازدید از غرفه وزارت آموزش و پرورش در سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم، با اشاره به هم‌افزایی میان بخش آموزش و پرورش و دانشگاهیان، بیان کرد: «این توفیق برای بنده فراهم شد که از برنامه‌های غرفه وزارت آموزش و پرورش بازدید کنم و حقیقتاً بدون تعارف و از صمیم قلب می‌گویم که از آنچه دیدم، لذت بردم.»

وی افزود: «خلاقیت، نوآوری و کارهای زیبا و تیمی که امسال با محوریت قرآن در غرفه آموزش و پرورش ارائه شده، بسیار قابل توجه است. چندین بار توفیق حضور در بخش‌های مختلف این غرفه را داشتم و انصافاً باید گفت نسبت به سال‌های گذشته، این غرفه بسیار بهتر، پویاتر و خلاق‌تر شده است.»

رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت با اشاره به یکی از ویژگی‌های شاخص غرفه آموزش و پرورش تصریح کرد: «یکی از کارهای بسیار زیبایی که امسال در غرفه وزارت آموزش و پرورش شاهد آن بودم، پیوند دادن دانش‌آموزان با حوزه خانواده است؛ اینکه فعالیت‌ها با نگاه به «خانواده قرآنی» طراحی شده، به نظر من اقدامی بسیار جذاب، هوشمندانه و اثرگذار است.»

باقری در پایان با قدردانی از دست‌اندرکاران این حوزه گفت: «به نوبه خودم به همه همکاران خوب و پرتلاش در مجموعه قرآنی وزارت آموزش و پرورش، خداقوت می‌گویم و صمیمانه از زحمات آن‌ها تقدیر و تشکر می‌کنم. ان‌شاءالله قرآن کریم دستگیر همه ما در دنیا و آخرت باشد.» 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار