مشاور وزیر در امور تشکل‌های فرهنگیان در آیین شروع سال تحصیلی در استان چهارمحال و بختیاری‌:

وظیفه معلم امروز، کشف استعدادهای پنهان دانش‌آموزان است

تهران (پانا) - مشاور وزیر آموزش و پرورش در امور تشکل‌های فرهنگیان و نماینده مقام عالی وزارت در استان چهارمحال و بختیاری در آیین شروع سال تحصیلی که صبح امروز در دبستان خیری مرحوم فاطمی در روستای وانان بخش لاران برگزار شد، نقش آموزگاران در استعدادیابی دانش‌آموزان را بسیار موثر دانست.

کد مطلب: ۱۶۱۲۳۹۱
لینک کوتاه کپی شد
وظیفه معلم امروز، کشف استعدادهای پنهان دانش‌آموزان است

سید‌بابک هاشمی‌نکو‌ ضمن ابلاغ سلام  وزیر آموزش و پرورش‌ دکتر کاظمی به مردم و مسئولان استان، بر اهمیت و جایگاه ویژه آموزش در مقطع دبستان تاکید کرد و گفت: حضرت امام (ره) فرمودند امید من به دبستانی‌هاست؛ چراکه بنیان شخصیت، سواد و تربیت دانش‌آموزان در همین دوره ابتدایی شکل می‌گیرد. آموزگاران دبستان، مهم‌ترین نقش را در کشف و شکوفایی استعدادهای دانش‌آموزان دارند.

وی با تقدیر از اقدامات ارزشمند اداره کل آموزش و پرورش استان چهارمحال و بختیاری  در پروژه مهر، از فعالیت‌های شبانه‌روزی مدیرکل، معاونان، مدیران شهرستان‌ها و کلیه عوامل اجرایی در آماده‌سازی مدارس برای بازگشایی سال تحصیلی جدید تشکر کرد و افزود: شاید در ظاهر، بازگشایی مدارس یک روز باشد؛ اما پشت آن ده‌ها کار دقیق و پیچیده از ساماندهی، صدور ابلاغ، کلاس‌بندی، توزیع کتاب و تجهیز مدارس انجام شده است که جا دارد از زحمات همه مسئولان استان، به‌ویژه مدیرکل آموزش و پرورش، تقدیر کنیم.

هاشمی‌نکو همچنین با اشاره به اهمیت فعالیت‌های خیرین مدرسه‌ساز، از مرحوم سیدمصطفی فاطمی وانانی  به‌عنوان بانی ساخت این دبستان یاد کرد و گفت: از معلمان، اولیا و دانش‌آموزان تقاضا دارم هر بار که از درب این مدرسه عبور می‌کنند، صلواتی نثار روح این خیر مدرسه‌ساز کنند. کاری که خیرین انجام می‌دهند، باقیات‌الصالحاتی است که برای همیشه اثرگذار خواهد بود.

مشاور وزیر با اشاره به دیدگاه‌های تربیتی نوین، از تغییر نگرش نسبت به استعداد دانش‌آموزان سخن گفت و افزود: دیگر نباید تنها به ریاضی یا علوم به‌عنوان معیار باهوش بودن نگاه کرد. ما با انواع هوش‌ها روبه‌رو هستیم؛ از هوش هیجانی و زبانی گرفته تا هوش فنی و هنری. وظیفه معلم امروز، کشف استعدادهای پنهان دانش‌آموزان است.

وی همچنین به نقش ویژه رئیس‌جمهور  در حمایت از آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: رئیس‌جمهور در اولین جلسه بعد از جنگ، موضوع آموزش و پرورش را در اولویت قرار داد. این یعنی آموزش و پرورش در رأس برنامه‌های کشور قرار گرفته است.

‌  هاشمی‌نکو با ابراز امیدواری نسبت به آینده دانش‌آموزان تأکید کرد: فرزندان ما آینده‌سازان این کشورند و باید با فراهم‌سازی بسترهای مناسب، آن‌ها را برای حضور در سنگرهای مهم نظام جمهوری اسلامی آماده کنیم.

این مراسم با حضور مدیران استانی، شهرستانی، خانواده شهدا، خیرین مدرسه‌ساز، مسئولان محلی، شورای اسلامی و دهیاری روستا، همراه با اجرای برنامه‌های فرهنگی و زنگ نمادین بازگشایی مدارس در فضایی سرشار از شور و نشاط برگزار شد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار