درخشش دانش‌آموزان دبیرستان فرهنگ شهید پرکار مراغه در مسابقه کتابخوانی مهدویت

مراغه (پانا) - دانش‌آموزان دبیرستان فرهنگ شهید پرکار مراغه با مشارکت گسترده در مسابقه بزرگ کتابخوانی «چشم‌اندازی به حکومت مهدی (عج)،» نشان دادند که نسل جوان این مدرسه، پرچمدار مطالعه و تعمیق آگاهی‌های دینی است.

کد مطلب: ۱۶۳۷۶۸۲
لینک کوتاه کپی شد
درخشش دانش‌آموزان دبیرستان فرهنگ شهید پرکار مراغه در مسابقه کتابخوانی مهدویت

مسابقه بزرگ کتابخوانی با محوریت کتاب «چشم‌اندازی به حکومت مهدی (عج)» در دبیرستان فرهنگ شهید پرکار مراغه برگزار شد؛ مسابقه‌ای که با استقبال چشمگیر دانش‌آموزان، اولیا و فرهنگیان همراه شد و جلوه‌ای تازه از نقش‌آفرینی نسل نوجوان در ترویج فرهنگ مطالعه و مهدویت را به نمایش گذاشت.

این رویداد فرهنگی با هدف تشویق دانش‌آموزان به مطالعه آثار اندیشه‌ای و ارتقای آگاهی‌های مهدوی اجرا شد. فایل الکترونیکی کتاب نیز برای سهولت دسترسی، از طریق کانال‌های اطلاع‌رسانی در اختیار شرکت‌کنندگان قرار گرفت.

مشارکت قابل توجه دانش‌ آموزان در این رقابت نشان داد که نوجوانان این دبیرستان نه تنها در عرصه‌های علمی، بلکه در حوزه‌های معرفتی نیز با انگیزه و مسئولیت‌پذیری بالا حضور دارند و نسبت به آینده‌سازی مبتنی بر آموزه‌ های اصیل دینی خود جدیت ویژه‌ای نشان می‌دهند.

اعلام برگزیدگان مسابقه

پس از داوری و تصحیح پاسخنامه‌ها، اسامی برترین‌ها در سه بخش دانش‌آموزان، همکاران فرهنگی و اولیا اعلام شد. به دلیل رقابت نزدیک در بخش دانش‌آموزان، یک رتبه اضافی نیز در این بخش در نظر گرفته شد.

بخش دانش‌آموزان (ویژه):

امیرمهدی بخشی

امین‌رضا تقی‌دوست

محمدمهدی امیررحمتی

احسان کریمیان قدیم

بخش همکاران فرهنگی:

محمدی

عبادی

صفایی‌راد

بخش اولیا:

عبدی (ولی دانش‌آموز امیررحمتی)

کوهستانی (ولی دانش‌آموز تقی‌دوست)

عبدالله وصف‌پور

مسئولان دبیرستان فرهنگ شهید پرکار ضمن تقدیر از حضور پررنگ دانش‌آموزان به عنوان محور اصلی این رویداد، از مشارکت مؤثر اولیا و همکاران فرهنگی نیز قدردانی کردند. بناست در مراسمی ویژه، از نفرات برتر با اهدای جوایزی نفیس تجلیل شود.

خبرنگار : دانش آموز: امین رضا تقی‌دوست

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار