فرمانده ناحیه مقاومت بسیج مقداد:

پرچم خون‌خواهی شهدا؛ نوجوانان و جوانان را به میدان آورده است

تهران (پانا) - فرمانده ناحیه مقاومت بسیج مقداد تهران با اشاره به حضور گسترده اقشار مختلف مردم، به‌ویژه نوجوانان و جوانان، در تجمعات شبانه میدان جمهوری اسلامی، گفت: پرچم خون‌خواهی رهبر شهید، فرماندهان و شهدای مظلوم، مردم را برای حضور در صحنه متحد کرده و تا زمان اعلام ولی‌امر، این حضور با قدرت ادامه خواهد داشت.

کد مطلب: ۱۷۲۲۱۱۳
لینک کوتاه کپی شد
پرچم خون‌خواهی شهدا؛ نوجوانان و جوانان را به میدان آورده است

 محمد بالیده  در حاشیه تجمع مردمی هفتمین شب مراسم بزرگداشت و خاکسپاری قائد شهید امت در میدان جمهوری اسلامی تهران در گفت‌وگو با پانا با اشاره به حضور پرشور مردم اظهار کرد: «الحمدلله پرچم خون‌خواهی رهبر عزیزمان، فرماندهان شهید، شهدای مظلوم و زنان و مردان این سرزمین که به دست آمریکا و رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند، امروز به نماد وحدت و حضور مردم در میدان تبدیل شده است.»

وی افزود: «این پرچم خون‌خواهی، مردم را از کوچک و بزرگ به صحنه آورده و همه برای پاسداشت آرمان‌های شهدا در کنار یکدیگر ایستاده‌اند. همان‌گونه که هر شب در این اجتماعات حضور یافته‌ایم، تا زمانی که ولی و رهبرمان فرمان حضور در میدان را صادر کنند، در صحنه خواهیم ماند و از آرمان‌های انقلاب اسلامی دفاع خواهیم کرد.»

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج مقداد تهران  با تأکید بر نقش نسل جوان در این حرکت مردمی تصریح کرد: «نوجوانان و جوانان، ستون اصلی این اجتماعات هستند و حضور آنان بسیار چشمگیر است. بسیاری از این نوجوانان، پدران و مادران خود را نیز برای حضور در این مراسم‌ها همراه می‌کنند که این موضوع نشان‌دهنده پویایی و استمرار روحیه انقلابی در نسل جدید است.

بالیده در پایان با ابراز امیدواری نسبت به آینده انقلاب اسلامی گفت: «امیدواریم این نوجوانان و جوانان، سربازان واقعی حضرت ولی‌عصر(عج) باشند و در مسیر ولایت حرکت کنند تا ان‌شاءالله پرچم ظهور را در سایه هدایت رهبر معظم انقلاب به دستان مبارک امام زمان(عج) بسپارند.»

خبرنگار : ابوالفضل هادی خامنه، محمدرئوف خرم روز

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار