رئیس‌جمهور برای مدیریت انرژی کت خود را از تن درآورد

تهران (پانا) - مسعود پزشکیان رئیس جمهور اسلامی ایران که معتقد است اصلاح الگوی مصرف به معنای کم‌مصرف کردن یا کاهش کیفیت زندگی نیست امروز در نشست تخصصی شورای همکاری دولت و دانشگاه با موضوع مدیریت بحران آب برای مدیریت انرژی کت خود را از تن درآورد.

کد مطلب: ۱۷۰۴۴۹۶
لینک کوتاه کپی شد
رئیس‌جمهور برای مدیریت انرژی کت خود را از تن درآورد

امروز (شنبه) مسعود پزشکیان در نشست تخصصی شورای همکاری دولت و دانشگاه با موضوع مدیریت بحران آب حضور یافت.

حاضران در ابتدای این نشست با کت‌وشلوار وارد سالن جلسه شدند اما پس از گذشت دقایقی، رئیس‌جمهور با اشاره به ضرورت مدیریت مصرف انرژی تأکید کرد که نیازی به نشستن با کت در جلسه نیست و به جای کاهش دمای سیستم سرمایشی، می‌توان با رعایت برخی نکات ساده از مصرف بیشتر انرژی جلوگیری کرد.

پزشکیان در اقدامی نمادین، خود پیشگام شد و از حاضران خواست کت‌هایشان را درآورند. وی معتقد است اصلاح الگوی مصرف به معنای کم‌مصرف کردن یا کاهش کیفیت زندگی نیست، بلکه با تغییر برخی عادت‌های روزمره و انجام اقدام‌های ساده نیز می‌توان مصرف انرژی را بهینه کرد.

این رفتار رئیس‌جمهور در راستای تأکید بر فرهنگ‌سازی و مشارکت همگانی در مدیریت مصرف انرژی ارزیابی می‌شود؛ موضوعی که به باور او از اقدامات کوچک و فردی آغاز می‌شود.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار