دریادار سیاری: نیروی‌های نظامی کشور از پیشرفته‌ترین تجهیزات بهره‌مند هستند

تهران (پانا) - رئیس ستاد و معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت که امروز نیروی دریایی و دیگر نیروهای نظامی کشور از پیشرفته ترین تجهیزات منطبق با فناوری های نوین برخوردار هستند.

کد مطلب: ۱۷۰۴۵۰۳
لینک کوتاه کپی شد
دریادار سیاری: نیروی‌های نظامی کشور از پیشرفته‌ترین تجهیزات بهره‌مند هستند

امیر دریادار حبیب الله سیاری روز شنبه در بازدید از دانشگاه علوم دریایی امام خمینی (ره) نوشهر افزود : هم اینک ارتش جمهوری اسلامی ایران با اقتدار در مقابل هرنوع تحرکات دشمن ایستاده است و دشمن بداند هر گونه تعرض به خاک کشور پاسخ محکم تر از گذشته دریافت خواهد کرد.

امیر دریادار سیاری در این بازدید از بخش‌های آموزشی، پژوهشی، کارگاهی و زیرساخت‌های علمی دانشگا بازدید کرد و از نزدیک در جریان توانمندی‌ها، دستاوردها و روند فعالیت‌های آموزشی و تربیتی این دانشگاه قرار گرفت.

نیروی دریایی از پیشرفته ترین تجهیزات منطبق با فناوری نوین بهره مند است بررسی آخرین وضعیت تجهیزات و فرآیندهای آموزش تخصصی دریایی پایه از محورهای اصلی این بازدید بود.

در این بازدید معاون تربیت و آموزش ارتش، فرماندهان دانشگاه‌های افسری آجا و دیگر مسولان امیردریادار سیاری را همراهی کردند.

دانشگاه علوم دریایی امام خمینی(ره) نوشهر در سال ۱۳۵۹ تحت عنوان مرکز آموزش عالی علوم دریایی تأسیس شد و در سال ۱۳۶۰ با جذب اولین دوره دانشجویی به صورت رسمی شروع به کار کرد.

این دانشگاه از ۶ دانشکده عرشه، مهندسی مکانیک، مهندسی الکترونیک و مخابرات دریایی، مدیریت و کمیسر دریایی، علوم پایه و تفنگدار دریایی تشکیل شده است. دانشجویان این دانشکده ها در پنج رشته کارشناسی و ۶ رشته کارشناسی ارشد تحصیل می کنند

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار