معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بوعلیسینا:
دانشگاه بوعلی سینا در راستای ایفای نقش اجتماعی خود آمادگی کامل دارد
همدان ناحیه یک(پانا) - معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بوعلیسینا در دیدار با مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان همدان، بر آمادگی این دانشگاه برای ارتقای سطح آموزشهای امدادی و مهارتهای مقابله با بحران در میان دانشجویان تأکید کرد.
حسین مرادیمخلص، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بوعلیسینا به همراه هیئت همراه، با علی سنجربگی، مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان همدان در دفتر مرکز هلال اهمر استان،دیدار و گفتگو کردند.
در این نشست،مرادس مخلص ضمن تجلیل از حضور ایثارگرانه و مؤثر نیروهای امدادی در شرایط بحرانی، اظهار داشت: دانشگاه بوعلیسینا در راستای ایفای نقش اجتماعی خود، آمادگی کامل دارد تا با بهرهگیری از ظرفیتهای کانون دانشجویی هلالاحمر، نسبت به ترویج و توسعه آموزشهای کمکهای اولیه و ارتقای آمادگی در برابر بلایا در سطح جامعه دانشگاهی اقدام کند.
وی افزود: فعالسازی بیشازپیش کانونهای دانشجویی و آموزش مهارتهای امدادی به دانشجویان، گامی مؤثر در جهت ارتقای سطح ایمنی و مسئولیتپذیری اجتماعی است.
در ادامه این دیدار، علی سنجربگی، مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان همدان ضمن قدردانی از تعاملات و حمایتهای مسئولان دانشگاه بوعلیسینا از فعالیتهای کانون دانشجویی هلالاحمر، گفت: دانشجویان به عنوان نسل آیندهساز کشور، تأثیرگذارترین سفیران برای ترویج فرهنگ امدادرسانی و آموزشهای مقابله با حوادث در سطح جامعه هستند.
وی ابراز امیدواری کرد که با گسترش همکاریهای دوجانبه، شاهد بهرهوری حداکثری از پتانسیلهای علمی و اجرایی در راستای ترویج فرهنگ داوطلبانه و امدادی باشیم.
ارسال دیدگاه