مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه‌ساز خراسان رضوی خبر داد:

تعهد مشارکت ۲۵۰۰ میلیارد تومانی خیرین مدرسه ساز در خراسان رضوی

تبادکان (پانا) - مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه‌ساز خراسان رضوی با اشاره به سابقه درخشان خیرین این استان از سال ۱۳۷۷ تاکنون، گفت: مشارکت خیرین در سال ۱۴۰۳ رقمی بالغ بر ۱۸۰۰ میلیارد تومان بود و تعهد خیرین در سال جاری به ۲۵۰۰ میلیارد تومان برسد.

کد مطلب: ۱۷۰۳۷۰۹
لینک کوتاه کپی شد
تعهد مشارکت ۲۵۰۰ میلیارد تومانی خیرین مدرسه ساز در خراسان رضوی

محمد رنجبر در مراسم افتتاحیه دبستان ۳ کلاسه خیرساز و مشارکتی قمر علیمردانی روستای آل تبادکان گفت: در دو ماه نخست امسال نیز خیرین نیک‌اندیش حدود ۴۰۰ میلیارد تومان برای توسعه فضاهای آموزشی اهدا کرده‌اند. 

وی پیش‌بینی کرد: با تداوم این نهضت، تعهد خیرین در سال جاری به ۲۵۰۰ میلیارد تومان برسد که نشان‌دهنده عزم جدی مردم برای تقویت زیرساخت‌های آموزشی است.

وی در پایان با قدردانی از همراهی خیرین نیک‌اندیش و نقش مؤثر آنان در توسعه عدالت آموزشی، تأکید کرد: تداوم این مشارکت‌ها می‌تواند زمینه‌ساز شتاب‌گیری روند مدرسه‌سازی و ارتقای کیفیت فضاهای آموزشی در مناطق مختلف خراسان رضوی، به‌ویژه نواحی کم‌برخوردار، شود و امید تازه‌ای برای دانش‌آموزان این استان به ارمغان آورد.

خبرنگار : مائده ایزانلو

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار