معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش البرز:

نتایج پرسش مهر دانش‌آموزان اواخر خرداد اعلام می‌شود

کرج(پانا)- معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان البرز گفت: آثار رسیده به این دوره از مسابقات، در حال حاضر تحت داوری همکاران در استان قرار دارد و این فرایند همزمان با بررسی آثار ارسالی برای جشنواره «امیدفردا» در حال انجام است که تا اواخر خرداد اعلام می‌شود.

کد مطلب: ۱۷۰۳۶۱۴
لینک کوتاه کپی شد
نتایج پرسش مهر دانش‌آموزان  اواخر خرداد اعلام می‌شود

فرهاد منظوری در گفت‌وگو با پانا با اشاره به رشد صد درصدی مشارکت دانش‌آموزان در مسابقه  پرسش مهر ریاست جمهوری در مقایسه با سال گذشته، افزود: «سال گذشته شاهد حضور حدود ۱۸ هزار نفر از دانش‌آموزان در استان  و بخش پرسش مهر بودیم که امسال این رقم با افزایشی چشمگیر به بیش از ۳۶ هزار نفر رسیده است.»

معاون پرورشی وفرهنگی آموزش و پرورش استان البرز در ادامه بیان کر: «دانش‌آموزان  و همکاران فرهنگی ما، پاسخ‌های شایسته‌ای را به پرسش طرح شده از سوی ریاست محترم جمهوری، در خصوص آیه شریفه «وَکُلُوا وَاشْرَبُوا وَلَا تُسْرِفُوا» (و بخورید و بیاشامید و اسراف نکنید) مطرح نمودند که آثار فاخری در این زمینه به دبیرخانه استانی ارسال گردیده است.»

منظوری خاطرنشان کرد: «آثار رسیده به این دوره از مسابقات، در حال حاضر تحت داوری همکاران در استان قرار دارد و این فرایند همزمان با بررسی آثار ارسالی برای جشنواره «امیدفردا» در حال انجام است. امیدواریم  که داوری‌ها به سرعت به اتمام خواهد رسید و نتایج نهایی در اواخر ماه خرداد برای عموم علاقه‌مندان اعلام گردد.»

در پایان، فرهاد منظوری ضمن تقدیر و تشکر صمیمانه از تلاش‌ها و خلاقیت‌های دانش‌آموزان  و همچنین همکاری و همراهی همکاران فرهنگی ، آمادگی استان البرز را برای راهیابی آثار برگزیده به مرحله کشوری «پرسش مهر» اعلام نمود.

 

خبرنگار : دانش‌آموز: فاطمه سعیدی سیرائی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار