معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان البرز:

شهدا قله‌های بلند فداکاری و ایمان در تاریخ انقلاب هستند

کرج(پانا) –معاون پرورشی و فرهنگی اداره‌کل آموزش و پرورش استان البرز گفت: شهدا، نمادهای بی‌نظیر ایثار و فداکاری‌اند که روحیه مقاومت و انسجام ملی را در دل ملت زنده نگه می‌دارند که راهشان، مسیر تعالی و سربلندی ایران است.

کد مطلب: ۱۶۹۱۸۰۸
لینک کوتاه کپی شد
شهدا قله‌های بلند فداکاری و ایمان در تاریخ انقلاب هستند

فرهاد منظوری، در حاشیه برگزاری «پاتوق نوجوانان مبارز» در آستان مقدس امامزاده محمد (ع)، با ادای احترام به مقام شامخ امام شهید و تمامی شهدا، به‌ویژه شهدای گران‌قدر مدرسه «شجره طیبه» میناب، اظهار کرد: «یاد و خاطره این عزیزان، سرمایه‌ای سترگ برای ملت ماست و برای رهبر معظم انقلاب، حضرت امام خامنه‌ای، صحت و سلامتی روزافزون آرزومندیم.»

وی با اشاره به ابعاد هولناک جنگ تحمیلی، بیان کرد: «همان‌گونه که مستحضرید، آغاز تهاجم وحشیانه دشمن به خاک مقدس کشورمان، از مدارس آغاز شد. در نخستین ساعات جنگ، مدرسه «شجره طیبه» میناب هدف گلوله‌های خصمانه قرار گرفت و در این واقعه تلخ، ۱۶۸ دانش‌آموز و معلم عزیز، در محراب تعلیم و تعلم، به مقام والای شهادت نائل آمدند.»

منظوری در ادامه افزود: «این حماسه، یادآور رشادت‌های بی‌شمار دانش‌آموزان در دوران دفاع مقدس است؛ جایی که ۳۶ هزار دانش‌آموز، از جان خویش گذشتند تا از این آب و خاک دفاع کنند. امروز نیز، روحیه ارادت به میهن، دین مبین اسلام و تربیت در مکتب انسان‌ساز اسلام و قرآن که تحت هدایت رهبر عظیم‌الشأنمان شکل گرفته، در وجود یکایک فرزندان این مرز و بوم و به‌ویژه نسل جوان، موج می‌زند.»

وی با تأکید بر آمادگی ملت برای دفاع، خاطرنشان کرد: «اگر شرایط ایجاب کند، همانند بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدایی که تاکنون در کشورمان اعلام آمادگی کرده‌اند، فرزندان این ملت، با تمام توان، آماده دفاع از کشور خواهند بود. هرچند از دست دادن این عزیزان برای ما و خانواده‌هایشان بسیار دشوار است، اما نام و یاد هر یک از این شهدا، پایگاهی مستحکم برای دانش‌آموزان و همسالانشان ایجاد می‌کند تا راه آنان را ادامه داده و در برابر خوی استکباری دشمن ایستادگی کنند.»

معاون پرورشی و فرهنگی اداره‌کل آموزش و پرورش استان  البرز با اشاره به حضور پرشور دانش‌آموزان در ایستگاه‌های فرهنگی، عنوان کرد: «شما شاهد حضور پرشور دانش‌آموزان در این راهپیمایی شبانه بودید؛ حرکتی که از هشتصد و نود و دو ایستگاه فرهنگی برپا شده است. این ایستگاه‌ها که از ابتدای جنگ تحمیلی سوم راه‌اندازی شده‌اند، تا امروز نیز، تجلی‌بخش علاقه قلبی دانش‌آموزان به اسلام، ایران، رهبری و تجدید بیعت با آرمان‌های امام راحل (ره) و مقام معظم رهبری هستند.»

منظوری در پایان ابراز امیدواری کرد و گفت: «با همین روحیه و ایستادگی، بتوانیم در برابر توطئه‌های دشمنان آمریکایی و صهیونیستی مقاومت کرده و موجبات یاس و ناامیدی آنان را فراهم آوریم. دشمن بداند که با گذشت هر روز، همان‌گونه که در راهپیمایی‌ها شاهد بودیم، جمعیت مشتاق و مدافعان این مرز و بوم، افزایش می‌یابد. این امر نشان‌دهنده آن است که اراده، ایمان و باور آحاد مردم، به‌ویژه دانش‌آموزان و معلمان گرامی، روزافزون‌تر می‌شود و به زودی شاهد اقتدار و سربلندی بیش از پیش میهن عزیز خود خواهیم بود.»

 

خبرنگار : دانش‌آموز: علیرضا جلیل ثانی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار