مدیرکل آموزش‌وپرورش استان البرز:

دانش‌آموزان سمپادی باید با تلاش مضاعف، مسیر پیشرفت علمی کشور را هموار کنند

کرج(پانا)- مدیرکل آموزش‌وپرورش استان البرز بر نقش کلیدی نخبگان دانش‌آموزی در پیشرفت علمی و خودکفایی کشور تأکید کرد و گفت: دانش‌آموزان سمپادی باید با تلاش مضاعف، مسیر پیشرفت علمی کشور را هموار کنند.

کد مطلب: ۱۶۹۵۸۹۸
لینک کوتاه کپی شد
دانش‌آموزان سمپادی باید با تلاش مضاعف، مسیر پیشرفت علمی کشور را هموار کنند

فرزاد شعبانی با حضور در اجتماع پرشور دانش‌آموزان مدارس استعدادهای درخشان در تجمعات شبانه در گفت‌وگو با پانا اظهار کرد: «امروز دشمنان کشور، دانشگاه‌ها و مدارس را به‌عنوان مراکز تولید علم و دانش هدف قرار داده‌اند و در واقع به دنبال تضعیف دانش بومی ایران هستند.»

وی با اشاره به شرایط حساس کنونی افزود: «در وضعیتی که دشمن با اقدامات خود به مراکز علمی و حتی نخبگان و دانشمندان آسیب وارد کرده است، مسئولیت دانش‌آموزان بیش از گذشته سنگین‌تر شده و لازم است با تلاش و پشتکار بیشتر در مسیر علم‌آموزی گام بردارند.»

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان البرز در ادامه با تأکید بر جایگاه ویژه دانش‌آموزان سمپادی گفت: «دانش‌آموزان مدارس استعدادهای درخشان به‌عنوان قشر نخبه و آینده‌ساز کشور، باید با تلاشی مضاعف و بهره‌گیری از توانمندی‌های خود، در مسیر نوآوری، ابداع و اکتشاف حرکت کنند و نقش مؤثری در حل مسائل و مشکلات کشور ایفا نمایند.»

شعبانی تصریح کرد: «این دانش‌آموزان می‌توانند با توسعه ایده‌های خلاقانه و علمی، زمینه بی‌نیازی کشور از وابستگی به دیگران را فراهم کنند و در جهت رفع کاستی‌ها و ارتقای توان داخلی گام‌های مؤثری بردارند.»

وی همچنین در جریان حضور خود در این برنامه، از غرفه‌ها و دستاوردهای علمی و پژوهشی دانش‌آموزان مدارس سمپاد بازدید کرد و از نزدیک در جریان فعالیت‌ها و توانمندی‌های آنان قرار گرفت. در این بازدید، گفت‌وگوهایی نیز میان وی، معلمان و دانش‌آموزان صورت گرفت که در آن بر اهمیت حمایت از استعدادهای برتر و فراهم‌سازی بسترهای رشد و شکوفایی آنان تأکید شد.

 

 

خبرنگار : دانش‌آموز: ثنا یعقوبی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار