مشاور وزیر آموزش و پرورش:

نقش معلمان در تنویر افکار عمومی دانش‌آموزان در شرایط کنونی بسیار مهم است

شهرکرد (پانا) - مشاور وزیر آموزش و پرورش در امور تشکل‌های دانش‌آموزی گفت: معلمان در شرایط فعلی که با یک جنگ با ابرقدرت‌ها روبه‌رو هستیم، می‌توانند نقش بسیار مهمی در تنویر افکار عمومی دانش‌آموزان ایفا کنند.

کد مطلب: ۱۶۹۵۴۵۱
لینک کوتاه کپی شد
نقش معلمان در تنویر افکار عمومی دانش‌آموزان در شرایط کنونی بسیار مهم است

علی‌نقی یزدان‌پناه در گفت‌وگو با پانا ضمن تبریک هفته معلم به همکاران فرهنگی گفت: «نقش معلمان در تعلیم و تربیت، نقشی اساسی و تعیین‌کننده است؛ به‌ویژه در شرایط فعلی که با یک جنگ با ابرقدرت‌ها روبه‌رو هستیم.»

وی با اشاره به اهمیت نقش معلمان در هدایت فکری نسل نوجوان افزود: «معلمان می‌توانند نقش بسیار مهمی در تنویر افکار عمومی دانش‌آموزان ایفا کنند.»

یزدان‌پناه با تشبیه فضای اجتماعی امروز به میدان‌های نبرد گفت: «امروز خیابان‌ها مانند میدان‌های نبرد و جنگ هستند و تأکید داریم که دانش‌آموزان و معلمان، نقش مهم و مؤثری در این میدان‌ها داشته باشند.»

وی افزود: «در همین راستا قرارگاهی با عنوان «قرارگاه نوجوان مبارز» طراحی شده که متشکل از تشکل‌های دانش‌آموزی از جمله سازمان دانش‌آموزی، اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان، بسیج دانش‌آموزی، هلال احمر و سایر مجموعه‌هایی است که در برخی میادین شهر، نقش‌آفرینی می‌کنند.»

خبرنگار : هستی مردانی کرانی, هانیه هاشمی‌ بنی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار