مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی:
معلمان راویان هویت اسلامی و تمدن ایران هستند
مشهد (پانا) - مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی با اشاره به جایگاه معلمان به عنوان روایتگرانی برای تمدن و هویت، اظهار داشتند که: معلمان ما با تلاشهای خود در طول قرون مختلف، هویت اسلامی و تمدنی ایران را حفظ کردهاند.
مصطفی اسدی در مراسم استانی سپاس معلم که به میزبانی دبستان شاهد شهید تحقیقی در ناحیه۶ مشهد برگزارشد، ضمن تشریح اهمیت نقش معلمان در شکلگیری و حفظ هویت فرهنگی، دینی و تمدنی کشور، گفت: معلمان ما روایتگر تمدن و هویت ایران هستند، و این وظیفهای است که با اصول و برنامههای مستمر در طول تاریخ حفظ شده است.
وی همچنین به اهمیت توجه به جایگاه معلمان اشاره کرد و گفت: هیچ جامعهای از سطح معلمانش بالاتر نیست.
در ادامه، وی به خاطرهای از عملیات کربلای چهار و مراسم نماز در پادگان ثامنالائمه اشاره کرد و بر معنویت و پایداری رزمندگان و تأثیر آن بر روحیه جامعه تأکید کرد.
وی گفت: این خاطرات و تلاشهای فرهنگی و دینی، روح معلمانی است که هویت ملی و اسلامی را در دل جوانان میکارند.
در پایان، مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی، ضمن تقدیر و دعوت از همه برای ادامه حمایت از حوزه معارف و آموزش، آرزو کرد که با همکاری هم بتوانیم جایگاه معلمان را بیش از پیش ارتقاء دهیم و جامعهای بهتر را بسازیم.
ارسال دیدگاه