فرمانده سپاه کل استان خراسان شمالی:

اینجا هم خط مقدمی است که مردم ایجاد کردند حضور دارند

بجنورد (پان ) - فرمانده سپاه کل استان خراسان شمالی در گفتگو با خبرنگار پانا در رابطه با هدف خود از شرکت در راهپیمایی شبانه گفت: اینجا هم خط مقدمی است که مردم ایجاد کردند حضور دارند و این ها همدر امتداد هم هستند یعنی خیابان ، میدان و دیپلماسی.

کد مطلب: ۱۶۹۱۵۵۹
لینک کوتاه کپی شد
اینجا هم خط مقدمی است که مردم ایجاد کردند حضور دارند

سردار حسین اکبری فرمانده سپاه کل استان خراسان شمالی در پاسخ به سوال خبرنگار پانا هدف خود از شر‌کت در راهپیمایی شبانه این چنین گفت : «تقریبا پنجاه و پنج شب است که مردم خیابان می‌آیند و هم از مردان میدان هم از مردان دیپلماسیشان پشتیبانی می‌کنند»

اکبری افزود:« اینجا هم خط مقدمی است که مردم ایجاد کردند حضور دارند و این ها همدر امتداد هم هستند یعنی خیابان ، میدان و دیپلماسی . وظیفه ماهم هست ما که خادم مردم هستیم ماهم مثل سایر مدرم بیاییم کنار مردم عزیزمان قرار بگیریم و در بینشان باشیم« ‌ .

وی در پایان ادامه داد :«هم حضور مردم را با حضور خودمان پر رنگ تر بکنیم و هم ممنون و قدردان حضور مردم هستیم و ان‌شاءالله خداوند کمک بکند این حضور حماسی مردم قوت بده به هم مردان دیپلماسی ما و هم رزمندگان ما بتوانیم پیروزی را برای مردم عزیزمان و ایران و انقلاب اسلامی رقم بزنیم»
خبرنگار : پریسا طوسیان

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار