معاون فعالیت‌های سازمان دانش‌آموزی کشور در گفت‌وگو با پانا:

قله پیشرفت ایران با همت نسل جوان فتح می‌شود

تهران (پانا) - معاون فعالیت‌های سازمان دانش‌آموزی کشور با تأکید بر نقش دانش‌آموزان و جوانان در آینده کشور، گفت: نسل جوان با تلاش، خودباوری و ادامه مسیر پیشرفت می‌تواند ایران را به قله‌های عزت و توسعه برساند.

کد مطلب: ۱۶۸۴۵۰۵
لینک کوتاه کپی شد
قله پیشرفت ایران با همت نسل جوان فتح می‌شود

رحمت‌الله رضایی امروز پنج‌شنبه در حاشیه مراسم اربعین رهبر شهید انقلاب در گفت‌وگو با پانا با گرامی‌داشت یاد و خاطره این شخصیت برجسته، اظهار کرد: «حدود ۴۰ روز از شهادت رهبر شهید انقلاب می‌گذرد؛ شخصیتی که عمر خود را در مسیر خدمت به کشور، عزت ملی و پیشرفت ایران اسلامی صرف کرد و در همین مسیر نیز جان خود را فدای وطن کرد.» 

وی با اشاره به ویژگی‌های شخصیتی و مدیریتی رهبر شهید افزود: «ایشان همواره بر عزت، استقلال و پیشرفت کشور تأکید داشتند و معتقد بودند ایران باید در عرصه‌های مختلف از جمله علم، فناوری، صنعت دفاعی، هوافضا و علوم انسانی به قله‌های پیشرفت دست یابد.» 

معاون فعالیت‌های سازمان دانش‌آموزی کشور ادامه داد: «رهبر شهید انقلاب با وجود فشارها و دشمنی‌های مختلف، همواره بر حفظ عزت ملی تأکید داشتند و هیچ‌گاه کوچک‌ترین ذلتی را در برابر دشمنان نپذیرفتند.» 

وی با بیان اینکه نسل جوان و دانش‌آموزان مسئولیت مهمی در ادامه این مسیر دارند، گفت: «وظیفه ما و به‌ویژه دانش‌آموزان و نوجوانان این است که ادامه‌دهنده راه رهبر شهید باشیم و با تلاش در عرصه‌های علمی، فرهنگی و اجتماعی، مسیر پیشرفت کشور را تداوم ببخشیم.» 

معاون فعالیت‌های سازمان دانش‌آموزی کشور با اشاره به حضور گسترده مردم در مراسم چهلم این رهبر شهید تصریح کرد: «حضور پرشور مردم در مراسم چهلم در تهران و همچنین برگزاری برنامه‌های مختلف در شهرستان‌ها، نشان‌دهنده قدردانی ملت ایران از خدمات و مجاهدت‌های این شخصیت بزرگ است.» 

وی خاطرنشان کرد: «ملت ایران همواره در برابر فشارها و تهدیدها ایستادگی کرده‌اند و با اتکا به روحیه مقاومت، عزت و همبستگی ملی، مسیر پیشرفت و سربلندی کشور را ادامه خواهند داد.»

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار