مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان:

بسته حمایتی ویژه دانش‌آموزان متاثر از حادثه میناب را در سه محور اجرا می‌کنیم

هرمزگان (پانا) ـ مدیرکل آموزش‌وپرورش هرمزگان گفت: بسته حمایتی ویژه دانش‌آموزان متاثر از حادثه دبستان شجره طیبه میناب در سه محور آموزشی، مشاوره‌ای و فرهنگی ـ اجتماعی در حال اجراست.

کد مطلب: ۱۷۰۵۴۹۷
لینک کوتاه کپی شد
بسته حمایتی ویژه دانش‌آموزان متاثر از حادثه میناب را در سه محور اجرا می‌کنیم

منوچهر ضیایی، در چهارمین جلسه شورای آموزش‌وپرورش استان با تشریح اقدامات انجام‌شده برای حمایت از دانش‌آموزان متاثر از حادثه دبستان شجره طیبه میناب بیان کرد: آموزش‌وپرورش هرمزگان در سه محور اصلی شامل ارائه خدمات آموزشی به ۲۴۰ دانش‌آموز بازمانده از حادثه، ارائه خدمات مشاوره‌ای و روان‌شناختی و اجرای برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی نشاط‌آفرین در شهرستان میناب، اقدامات حمایتی خود را دنبال می‌کند.

وی افزود: با هدف آماده‌سازی روحی و روانی دانش‌آموزان برای آغاز سال تحصیلی جدید، تلاش شده است با اجرای برنامه‌های متناسب، زمینه بازگشت آنان به شرایط عادی فراهم شود.

ضیایی تصریح کرد: از نظر آموزشی، دغدغه‌ای برای اتمام سال تحصیلی دانش‌آموزان بازمانده از حادثه وجود ندارد و طرح «حامی» نیز از ۲۳ خرداد تا ۱۵ شهریورماه به‌صورت هفتگی برای این دانش‌آموزان اجرا می‌شود.

مدیرکل آموزش‌وپرورش هرمزگان ادامه داد: طرح «میناب پویا» نیز با هدف تقویت نشاط اجتماعی از ۲۲ خردادماه در شهرستان میناب آغاز می‌شود و برنامه‌های ورزشی، فرهنگی و اجتماعی آن تا اول مهرماه ادامه خواهد داشت.

وی خاطرنشان کرد: در بخش زیرساختی، ۲۰ زمین چمن مصنوعی برای مدارس هدف مصوب شده که برای ۸ زمین، ۱۶ میلیارد تومان اعتبار تأمین شده است. همچنین ۲۰ اتاق بهداشت در مدارس پرجمعیت میناب تا اول مهرماه راه‌اندازی خواهد شد.

ضیایی در پایان عنوان کرد: در حال حاضر یک‌هزار و ۷۸ نفر از جامعه هدف تحت پوشش خدمات روان‌شناختی آموزش‌وپرورش استان قرار دارند و ۹۰ نفر از نیروهای حوزه مشاوره و پرورشی در شهرستان میناب در حال ارائه خدمات تخصصی هستند.

 

خبرنگار : دانش آموز محمدمهدی صالحی‌نژاد

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار