عمان: پیشرفت ملموسی در مذاکرات ژنو حاصل شده است

تهران (پانا) - وزارت امور خارجه عمان در بیانیه‌ای با اشاره به برگزاری دیداری مشورتی میان «بدر بن حمد البوسعیدی» وزیر امور خارجه این کشور با کوشنر و ویتکاف (هیات آمریکایی) قبل از آغاز مذاکرات میان ایران و آمریکا اعلام کرد که پیشرفت‌ ملموسی در مذاکرات امروز ژنو حاصل شده است.

کد مطلب: ۱۶۶۷۲۲۰
لینک کوتاه کپی شد
عمان: پیشرفت ملموسی در مذاکرات ژنو حاصل شده است

وزارت خارجه عمان تأکید کرد در دیدار البوسعیدی با کوشنر و ویتکاف به بررسی زمینه مذاکرات ایران و آمریکا و الزامات موفقیت آن‌ها پرداخته شد.

در ادامه این بیانیه آمده است: پیشرفت‌های ملموسی امروز حاصل شده است و این راه را برای ادامه مذاکرات در آینده نزدیک هموار می‌کند.

همچنین وزیر امور خارجه عمان در شبکه ایکس نوشت: مذاکرات غیرمستقیم بین ایران و ایالات متحده با پیشرفت خوبی در جهت شناسایی اهداف مشترک و مسائل فنی به پایان رسید.

البوسعیدی افزود: ما کارهای زیادی پیش رو داریم و طرفین با گام‌های روشنی پیش از مذاکرات بعدی، نشست ژنو را ترک کردند.

در همین رابطه، خبرگزاری رسمی عمان گزارش داد البوسعیدی در یک جلسه مشورتی با جراد کوشنر و استیو ویتکاف فرستادگان دولت آمریکا پیش از آغاز مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو ، مروری جامع پیرامون مذاکرات و الزامات موفقیت آن از همه دیدگاه‌های سیاسی و فنی، با روحیه‌ای واقع‌بینانه و سازنده ارائه کرده است؛ به طوری که شانس دستیابی به تفاهماتی را که در خدمت اهداف مذاکرات هستند، افزایش می‌دهد.

دور دوم مذاکرات هسته‌ای میان ایران و ایالات متحده در ژنو بعد از حدود سه ساعت و ۳۰ دقیقه روز سه شنبه رایزنی‌های فشرده دیپلماتیک، پایان یافت.

از طرف ایران، سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان ریاست هیات مذاکره‌کننده را برعهده داشت. استیو ویتکاف نماینده ویژه و جرد کوشنر داماد رئیس جمهوری آمریکا هم در راس هیات آمریکایی حضور داشتند.

دور نخست مذاکرات غیرمستقیم تهران- واشنگتن جمعه ۱۷ بهمن ۱۴۰۴ در مسقط برگزار شده بود و در جریان گفت‌وگوها هیات‌های مذاکره کننده ایران و آمریکا، مجموعه‌ای از نظرات، ملاحظه‌ها و رویکردهای خود را از طریق بدر البوسعیدی وزیر امور خارجه عمان به یکدیگر منتقل شده بود.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار