مدیرعامل خبرگزاری پانا:

زیست‌بوم جدید برای فعالیت رسانه‌ای دانش‌آموزان ایجاد می‌شود

قم(پانا) –مدیرعامل خبرگزاری پانا بر ضرورت ایجاد زیست بوم جدید برای فعالیت رسانه‌ای با محوریت دانش‌آموزان و توانمندسازی آنان برای تولید محتوای رسانه‌ای تاکید کرد.

کد مطلب: ۱۶۶۱۲۱۶
لینک کوتاه کپی شد
زیست‌بوم جدید برای فعالیت رسانه‌ای دانش‌آموزان ایجاد می‌شود

محمد عکاف، در نشستی صمیمی با مدیران روابط عمومی اداره‌کل، نواحی و مناطق آموزش‌وپرورش استان قم، بر ضرورت بازتعریف جایگاه رسانه‌های دانش‌آموزی متناسب با تحولات اجتماعی و فرهنگی دهه‌های اخیر تأکید کرد.

وی در این نشست که در سالن جلسات سازمان دانش‌آموزی استان قم برگزار شد با اشاره به تغییرات گسترده فرهنگی و اجتماعی در سال‌های اخیر اظهار کرد: این تحولات موجب شده است جایگاه رسانه‌های دانش‌آموزی نسبت به گذشته دستخوش تغییر شود و نیازمند نگاهی نو و برنامه‌ریزی هدفمند باشد.

وی با مقایسه وضعیت رسانه‌ای دهه‌های گذشته افزود: در دهه ۷۰، سینما، تئاتر و ادبیات کودک و نوجوان ایران در اوج قرار داشت و نقش پررنگی در تربیت فرهنگی نسل نوجوان ایفا می‌کرد، اما در دهه ۸۰ این جایگاه دچار تحول شد و بخشی از ظرفیت‌های آن تضعیف گردید.

مدیرعامل خبرگزاری پانا، علت اصلی این اتفاق را مهاجرت نیروهای تربیت‌یافته در حوزه رسانه نوجوان به عرصه رسانه‌های بزرگسالان دانست و تصریح کرد: در آن مقطع، افرادی که در حوزه رسانه کودک و نوجوان پرورش یافته بودند، به حوزه‌های دیگر روی آوردند و همین موضوع باعث شد خلأ نیروی انسانی متخصص در این عرصه به وجود آید امروز اما وظیفه ما این است که به‌صورت هدفمند، نیروی حرفه‌ای تربیت کنیم و دانش‌آموزان را برای فعالیت مؤثر در حوزه رسانه توانمند سازیم.

عکاف با تأکید بر ضرورت ایجاد یک زیست‌بوم جدید رسانه‌ای با محوریت دانش‌آموزان گفت: در این زیست‌بوم، دانش‌آموزان باید برای دانش‌آموزان تولید محتوا کنند و این محتوا از طریق ظرفیت‌های روابط عمومی آموزش‌وپرورش و سایر نهادهای مرتبط، به‌درستی توزیع و منتشر شود. چنین رویکردی می‌تواند به هویت‌بخشی و پویایی رسانه‌های دانش‌آموزی کمک شایانی کند.

وی در ادامه، تشکیل شورای روابط عمومی با هدف بررسی، هدایت و اجرای فعالیت‌های رسانه‌ای دانش‌آموزان را پیشنهادی مهم دانست و افزود: همچنین می‌توان با ایجاد یک دپارتمان تخصصی، آموزش و توانمندسازی دانش‌آموزخبرنگاران را به‌صورت منسجم و حرفه‌ای دنبال کرد.

مدیرعامل خبرگزاری پانا با اشاره به ظرفیت‌های قانونی و ساختاری این خبرگزاری خاطرنشان کرد: مجوز خبرگزاری پانا یکی از معتبرترین مجوزهای رسانه‌ای در کشور است و ما علاوه‌بر واحد بازرگانی، دارای مجوز مرکز آموزش، مجوز نشر و حتی مجوز تأسیس دفاتر خارج از کشور هستیم که این ظرفیت‌ها می‌تواند پشتوانه‌ای جدی برای توسعه فعالیت‌های رسانه‌ای دانش‌آموزمحور باشد.

عکاف در پایان با اعلام آمادگی کامل خبرگزاری پانا برای همکاری با دستگاه‌ها و نهادهای ذی‌ربط تأکید کرد: آماده‌ایم با تعامل و هم‌افزایی، زمینه‌های لازم را برای توانمندسازی دانش‌آموزان و شکل‌گیری یک زیست‌بوم نوین رسانه‌ای با محوریت دانش‌آموزان فراهم کنیم تا نسل آینده رسانه کشور از پایه‌ای مستحکم و آگاه برخوردار باشد.

خبرنگار : ابوالفضل بمانی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار