مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی خبر داد:

خراسان شمالی، پیشتاز نهضت توسعه عدالت آموزشی در کشور

خراسان شمالی (پانا) - مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی از کسب رتبه نخست کشوری این استان در اجرای نهضت توسعه عدالت آموزشی خبر داد و گفت: بیش از ۹۴ درصد پروژه‌های عمرانی آموزشی استان در سال نخست این نهضت به بهره‌برداری رسیده است.

کد مطلب: ۱۶۵۱۴۱۹
لینک کوتاه کپی شد

 علی متقیان در جمع خبرنگاران  با اشاره به گذشت یک سال از آغاز نهضت توسعه عدالت در فضا، تجهیزات و کیفیت آموزشی اظهار کرد: این نهضت ارزشمند با رویکرد ملی و نگاه مثبت دولت به آموزش و پرورش از استان خراسان شمالی آغاز شد و امروز وارد گام دوم اجرایی خود شده است.

وی افزود: برنامه‌ریزی گام دوم این نهضت به‌صورت کشوری و با حضور رئیس‌جمهور، اعضای شورای معاونان وزارت آموزش و پرورش و شورای آموزش و پرورش استان‌ها برگزار شد و خراسان شمالی نیز در این نشست حضور فعال داشت.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی با تشریح عملکرد استان در سال گذشته گفت: در قالب نهضت عدالت آموزشی، ۸۰ پروژه آموزشی با ۲۲۲ کلاس درس در استان تعریف شد که تاکنون ۶۱ پروژه به مدارس تحویل داده شده و دانش‌آموزان از این فضاهای آموزشی بهره‌مند شده‌اند. همچنین ۲۲ کلاس درس جدید نیز آغاز به کار کرده است که در مجموع، بیش از ۹۴ درصد پروژه‌ها محقق شده و استان در این حوزه رتبه نخست کشور را کسب کرده است.

متقیان در بخش دیگری از سخنان خود به توسعه تجهیزات آموزشی اشاره کرد و گفت: در قالب طرح‌های ملی و با بهره‌گیری از ظرفیت خیرین، بیش از ۲۰ هزار قلم تجهیزات آموزشی به ارزش بیش از ۵۰ میلیارد تومان در اختیار مدارس استان قرار گرفته که گامی مؤثر در مسیر تحقق عدالت آموزشی محسوب می‌شود.

وی با تأکید بر اهمیت کیفیت‌بخشی آموزشی تصریح کرد: توانمندسازی معلمان و مدیران مدارس با محوریت اجرای الگوی مدارس در تراز سند تحول بنیادین از اولویت‌های اصلی آموزش و پرورش استان است تا این مجموعه بتواند به‌عنوان موتور تحول آموزشی عمل کند.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی از برنامه‌ریزی برای سال آینده خبر داد و گفت: در ادامه نهضت عدالت آموزشی، تمرکز اصلی بر جریان‌سازی فرهنگی و استفاده از ظرفیت‌های مردمی خواهد بود. همچنین پویش «شش رقم آخر، امید اول» با مشارکت معاونت عمرانی استانداری و اختصاص ۶ رقم آخر حقوق برخی مدیران برای مدرسه‌سازی، به‌زودی در سطح استانی و ملی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

خبرنگار : فاطمه رحمانی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار