رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور:

مدرسه‌سازی، آینده‌نگرانه‌ترین سرمایه‌گذاری برای فرهنگ و تعالی جامعه است

تهران (پانا) - رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: هیچ سازه‌ای در کشور، مفیدتر، مؤثرتر و آینده‌نگرانه‌تر از مدرسه نیست و اگر می‌خواهیم استان اصفهان از چالش‌ها، ناترازی‌ها و مسائل اجتماعی عبور کند، مسیر آن از مدرسه می‌گذرد؛ فرهنگ، شخصیت، هویت و سبک زندگی صحیح، پشت همین نیمکت‌ها شکل می‌گیرد و همه ما مدیون مدرسه و معلم هستیم.

کد مطلب: ۱۶۴۴۸۵۴
لینک کوتاه کپی شد
مدرسه‌سازی، آینده‌نگرانه‌ترین سرمایه‌گذاری برای فرهنگ و تعالی جامعه است

حمیدرضا خان‌محمدی،  در آیین افتتاح آموزشگاه خیرساز سرکار خانم عبدیزدان در ناحیه ۴ اصفهان، ضمن قدردانی از همراهی خیران مدرسه‌ساز، بر نقش بی‌بدیل مدرسه در ساخت آینده فرهنگی، اجتماعی و انسانی کشور تأکید کرد و با اشاره به روحیه ایثار و اخلاص خانواده خیر این مدرسه اظهار کرد: افتتاح این مدرسه، نتیجه نیت پاک، عشق و اخلاص سرکار خانم عبدیزدان است که با تمام وجود برای تحقق این بنای ارزشمند گام برداشتند؛ اقدام ایشان مصداق بارز یک حرکت بی‌بدیل و آینده‌ساز است.

وی با بیان اینکه جریان مدرسه‌سازی حرکتی زنجیره‌ای و تصاعدی است، افزود: مدرسه‌سازی مسیری خطی نیست بلکه حرکتی نمایی است؛ یک خیر با ساخت یک مدرسه زمینه‌ساز شکل‌گیری چندین مدرسه دیگر می‌شود و خیران مدرسه‌ساز تنها یک بنا نمی‌سازند، بلکه یاران دیگری را در این مسیر جذب کرده و جریان فرهنگی ماندگاری را رقم می‌زنند.

خان محمدی تصریح کرد: هیچ سازه‌ای در کشور، مفیدتر، مؤثرتر و آینده‌نگرانه‌تر از مدرسه نیست و اگر می‌خواهیم استان اصفهان از چالش‌ها، ناترازی‌ها و مسائل اجتماعی عبور کند، مسیر آن از مدرسه می‌گذرد؛ فرهنگ، شخصیت، هویت و سبک زندگی صحیح، پشت همین نیمکت‌ها شکل می‌گیرد و همه ما مدیون مدرسه و معلم هستیم.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور ادامه داد: اعضای هیئت‌مدیره مجمع خیرین استان اصفهان، پیشگام در ابتکار، خلاقیت و جذب مشارکت‌های مردمی هستند و شایسته قدردانی‌اند؛ آنچه در اصفهان می‌بینیم، جلوه‌ای روشن از شکر نعمت الهی است که برکت آن روزبه‌روز افزون‌تر خواهد شد.

وی از هماهنگی و هم‌افزایی مدیران ارشد استان نیز قدردانی کرد و گفت: از مدیرکل آموزش و پرورش استان و مدیرکل نوسازی مدارس اصفهان، دو مدیرکل پرتلاش، که با تعامل و همدلی در مسیر اعتلای آموزش و پرورش گام برمی‌دارند، صمیمانه تشکر می‌کنم.

خان‌محمدی با اشاره به نقش استاندار اصفهان در حمایت از امر مدرسه‌سازی تصریح کرد: حضور استاندار اصفهان فرصتی ارزشمند برای این استان است؛ اهتمام جدی ایشان به مدرسه‌سازی و نگاه عمیق به آموزش، نویدبخش اتفاقات بزرگ و مثبت در آینده نزدیک است.

معاون وزیر آموزش‌وپرورش با ابراز امیدواری نسبت به بهره‌برداری حداکثری از این فضای آموزشی خاطرنشان کرد: امیدواریم این مدرسه با معماری زیبا و سنتی خود، بستری برای رشد علمی، فرهنگی و تربیتی دانش‌آموزان باشد؛ انتظار داریم معلمان عزیز در این فضای مناسب، نسل آینده را به خوبی برای زندگی شایسته، فرهنگ صحیح و مسئولیت‌پذیری اجتماعی تربیت کنند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار