شور و شعف “کتاب و کتابخوانی” در دبیرستان هیئت امنایی شکوه؛ دانشآموزان به استقبال دانایی رفتند!
لرستان (پانا)_همزمان با هفته کتاب و کتابخوانی، دبیرستان هیئت امنایی شکوه با هدف ترویج فرهنگ مطالعه و غنیسازی اوقات فراغت دانشآموزان، میزبان یک دوره مسابقه جذاب و پرشور “کتاب و کتابخوانی” شد.
دبیرستان هیئت امنایی شکوه، همگام با هفته کتاب و کتابخوانی، مسابقه “کتاب و کتابخوانی” را برای دانشآموزان خود برگزار کرد. این رویداد با هدف نهادینه کردن عادت مطالعه و ارتقاء فرهنگ کتابخوانی، با استقبال پرشور دانشآموزان روبرو شد.
مسابقه شامل دو بخش تستی و تشریحی بود و شرکتکنندگان پس از مطالعه کتب منتخب، به رقابت پرداختند. این رقابت نه تنها دانش آنها را میسنجید، بلکه قدرت تحلیل و تفکرشان را نیز به چالش میکشید.
در پایان این رویداد فرهنگی، به نفرات برتر جوایز ارزنده اهدا خواهد شد تا انگیزهای برای ادامه مسیر مطالعه و دانایی در آنها ایجاد گردد. دبیرستان شکوه امیدوار است این مسابقه به پایداری فرهنگ کتابخوانی در میان نسل جوان کمک کند.
ارسال دیدگاه