مدیر سازمان دانش‌آموزی هرمزگان:

دانش‌آموزان خبرنگار، سرمایه‌های رسانه‌ای آینده هستند

میناب (پانا) - مدیر سازمان دانش‌آموزی استان هرمزگان در دومین کلاس آموزشی و نخستین اردوی تفریحی دانش‌آموزخبرنگاران شهرستان میناب، دانش‌آموزان خبرنگار را سرمایه‌های اصلی رسانه‌ای استان دانست و تأکید کرد که خبرگزاری پانا سکوی پرتاب آنان به دنیای حرفه‌ای رسانه است.

کد مطلب: ۱۶۳۲۹۸۳
لینک کوتاه کپی شد
دانش‌آموزان خبرنگار، سرمایه‌های رسانه‌ای آینده هستند

حسن علی‌نژاد، مدیر سازمان دانش‌آموزی هرمزگان در جمع دانش‌آموزخبرنگاران شهرستان میناب با بیان این‌که شما تنها دانش‌آموز نیستید، بلکه سرمایه‌های اصلی رسانه‌ای استان هستید، اظهار کرد: خبرگزاری پانا سکوی پرتاب شما به عرصه رسانه است و از هیچ حمایتی برای پیشرفت شما دریغ نخواهیم کرد.

وی با تأکید بر لزوم پشتکار، استمرار و مسئولیت‌پذیری در مسیر فعالیت خبرنگاری، خطاب به دانش‌آموزان افزود: اگر در مسیر کار با مانعی روبه‌رو شدید، حتماً به ما مراجعه کنید. قول می‌دهم شخصاً پیگیر مسائل شما باشم؛ شما حق دارید که انتظار حمایت داشته باشید.

علی‌نژاد با اشاره به استعداد و خلاقیت دانش‌آموزان خبرنگار گفت: انرژی و انگیزه شما نویدبخش آینده‌ای درخشان برای رسانه‌های هرمزگان است. سازمان دانش‌آموزی برای شکوفایی استعدادهای شما برنامه‌های آموزشی ویژه و دوره‌های کارآموزی در رسانه‌های معتبر استان را تدارک دیده است.

مدیر سازمان دانش‌آموزی استان با قدردانی از تلاش‌های خبرنگاران پانا در شهرستان میناب افزود: با افتخار شاهد رشد بسیاری از دانش‌آموزانی هستم که آموزش‌های اولیه را در همین کلاس‌ها گذراندند و امروز به چهره‌های شناخته‌شده رسانه‌ای تبدیل شده‌اند. این مسیر موفقیت برای شما نیز ادامه خواهد داشت.

خبرنگار : دانش‌آموز مهدیس جاشوی‌‌بندری

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار