مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران در گفت‌وگو با پانا:

آموزش و پرورش کانون اصلی کشف ستاره‌های ورزش ایران است/ نسل قهرمانان آینده از دل مدارس می‌آید

تهران (پانا) - مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران، با تاکید بر نقش پررنگ آموزش و پرورش در کشف استعدادهای ورزشی، گفت بسیاری از قهرمانان جهانی از دل مسابقات آموزشگاهی و المپیادهای دانش‌آموزی شناسایی شده‌اند و امروز مدارس، اصلی‌ترین پایگاه پرورش ستاره‌های آینده ورزش ایران هستند.

کد مطلب: ۱۶۳۲۷۳۸
لینک کوتاه کپی شد
آموزش و پرورش کانون اصلی کشف ستاره‌های ورزش ایران است/ نسل قهرمانان آینده از دل مدارس می‌آید

علی جوادی، مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران، در گفت‌وگو با پانا درباره نقش آموزش و پرورش در توسعه ورزش قهرمانی کشور گفت: «آموزش و پرورش در بین کشورهایی که در رشته‌های المپیکی حرف‌های زیادی برای گفتن دارند، کانون اصلی کشف استعدادهای درخشان است.»

مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران افزود: «بسیاری از قهرمانانی که در سال‌های اخیر بر روی سکوهای قهرمانی جهان و المپیک، به‌ ویژه در رشته‌های المپیکی، ایستاده‌اند، جوان هستند و این نشان می‌دهد که سن قهرمانی در ورزش جهان کاهش پیدا کرده است.»

4U5A8878

جوادی تاکید کرد: «آموزش و پرورش در ایران نیز سابقه‌ای طلایی در معرفی نوابغ ورزشی در رشته‌های مختلف دارد. بسیاری از قهرمانان ما که در میادین بین‌المللی (از رقابت‌های آسیایی تا المپیک) خوش درخشیدند، در جریان مسابقات آموزشگاهی، المپیادها و طرح‌های استعدادهای برتر کشف شدند.»

وی در نگاهی به عملکرد اداره‌کل ورزش و جوانان استان تهران در زمینه استعدادیابی، با تاکید بر اینکه المپیاد استعدادهای برتر کشور ویترینی از ورزشکاران بااستعداد دانش‌آموز بود، تصریح کرد: «دختران و پسران ورزشکار تهرانی که در این رویداد مهم ورزش پایه در کشور شرکت داشتند، همگی دانش‌آموز بودند.»

1401120612042720727125794

مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران با اشاره به اینکه قهرمانی در مسابقات المپیاد استعدادهای برتر کشور نشان می‌دهد که ما به‌صورت ویژه در حوزه استعدادیابی تلاش می‌کنیم، اضافه کرد: «هیئت‌های ما در این راستا فعالیت بسیار خوبی دارند.»

مراسم+بدرقه+تیم_های+ملی+فوتسال+دانش+_موزی+پسران+و+دختران+ایران+به+رقابت_های+جام+جهانی

جوادی با بیان اینکه سیستم برنامه‌ریزی ما در اداره‌کل ورزش و جوانان استان تهران حول محور استعدادیابی در گردش است، تصریح کرد: «استان تهران استعدادهای زیادی در رشته‌های مختلف دارد که باید شناسایی شوند.»

مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران در پایان تاکید کرد: «همین نوجوانان و جوانان بااستعداد ما هستند که آینده ورزش قهرمانی ایران اسلامی را می‌سازند.»

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار