فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان مارگون خبرداد:

اعزام ۴۰ دانش‌آموز دختر مارگونی به اردوی راهیان نور

یاسوج (پانا) - فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان مارگون از اعزام ۴۰ دانش‌آموز دختر مارگونی به اردوی راهیان نور خبر داد.

کد مطلب: ۱۶۲۸۷۸۹
لینک کوتاه کپی شد
اعزام ۴۰ دانش‌آموز دختر مارگونی به اردوی راهیان نور

مجتبی داوری در مراسم بدرقه دانش آموزان دختر راهیان نور گفت: به مناسبت ۱۳ آبان‌ماه، ۴۰ نفر از دانش‌آموزان دختر این شهرستان در قالب کاروان راهیان نور به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام شدند. 

  فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان مارگون  افزود: این دانش‌آموزان به مدت سه روز از یادمان‌های شهدا و مناطق عملیاتی شلمچه، هویزه، علقمه و آبادان بازدید می‌کنند تا با آرمان‌های شهدا و فرهنگ ایثار و مقاومت بیش‌تر آشنا شوند.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان مارگون نیز در این مراسم گفت: سفرهای راهیان نور فرصت ارزشمندی است تا دانش‌آموزان با رشادت‌ها و فداکاری‌های رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس آشنا شوند.

داریوش رستخیز اظهار کرد: شهدا نزد پروردگار از جایگاه والایی برخوردارند و الگو گرفتن از سیره و منش آنان می‌تواند تأثیر عمیقی در تربیت اخلاقی و معنوی دانش‌آموزان داشته باشد.

 در ادامه این برنامه معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش مارگون نیز با اشاره به برنامه‌های فرهنگی و تربیتی این سفر گفت: دانش‌آموزان در این اردوی سه‌روزه ضمن بهره‌مندی از برنامه‌های فرهنگی، با مفاهیم خودشناسی، خودباوری و فرهنگ ایثار و شهادت آشنا خواهند شد.

بشیر فتاح‌نژاد افزود: در مرحله نخست، دانش‌آموزان دختر به مناطق عملیاتی جنوب اعزام شدند و در مرحله بعدی طی دو هفته آینده، دانش‌آموزان پسر نیز به این مناطق اعزام خواهند شد.

خبرنگار : پارمیدا سعیدی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار