پژوهشگر و متخصص تغذیه در استان البرز:

غذای سالم سرمایه سلامتی جامعه است

کرج (پانا) - پژوهشگر و متخصص تغذیه در استان البرز گفت: تغذیه سالم، کلید طلایی زندگی باکیفیت و سرمایه‌ای ارزشمند برای ساختن جامعه‌ای پویا و سالم است.

کد مطلب: ۱۶۲۲۰۴۷
لینک کوتاه کپی شد
غذای سالم سرمایه سلامتی جامعه است

فریبا زرّین در گفت‌وگو با پانا عنوان کرد: «روز جهانی غذا که هرساله در ۲۴ مهرماه گرامی داشته می‌شود، فرصتی مغتنم برای توجه به ارزش غذایی است که هر روز مصرف می‌کنیم. این مناسبت به ما یادآوری می‌کند که چگونه می‌توانیم با انتخاب‌های ساده اما هوشمندانه، کیفیت زندگی خود را ارتقا دهیم.»

وی افزود: «امسال نیز همانند سال‌های گذشته، شاهد برنامه‌های آموزشی و ترویجی متنوعی در کشور هستیم که با هدف آشنایی هرچه بیشتر خانواده‌ها با اصول تغذیه سالم برگزار می‌شوند. این برنامه‌ها بر نقش تغذیه مناسب در پیشگیری از بسیاری از بیماری‌ها تأکید دارند.»

زرّین ادامه داد: «یکی از زیباترین جنبه‌های تغذیه سالم، تنوع و رنگارنگی آن است. وقتی سفره غذایی ما شامل میوه‌ها و سبزیجات تازه، غلات کامل، حبوبات و پروتئین‌های باکیفیت باشد، نه‌تنها از طعم‌های لذیذ بهره می‌بریم، بلکه سلامت بدن خود را نیز تضمین می‌کنیم.»

وی اظهار کرد: «در استان البرز با بهره‌گیری از موقعیت جغرافیایی ممتاز و دسترسی به محصولات کشاورزی تازه، خانواده‌ها می‌توانند از بهترین مواد غذایی بهره ببرند. استفاده از محصولات فصلی و محلی، نه‌تنها طعم بهتری دارد، بلکه از نظر ارزش غذایی نیز بسیار غنی‌تر است.»

این متخصص تغذیه تأکید کرد: «تغذیه سالم به معنای محرومیت از لذت خوردن نیست، بلکه درک هنر ترکیب موادغذایی و ایجاد تعادل در مصرف است. حتی شیرینی‌جات و غذاهای مورد علاقه می‌توانند در یک برنامه غذایی متعادل جای بگیرند. به شرط آن که در مصرف آن‌ها میانه‌روی را رعایت کنیم.»

وی خاطرنشان کرد: «یکی از راهکارهای ساده برای بهبود کیفیت تغذیه، توجه به زمان و نحوه غذا خوردن است. غذا خوردن در محیطی آرام، جویدن کامل غذا و لذت بردن از هر لقمه تأثیر شگفت‌انگیزی بر هضم و جذب مواد مغذی دارد.»

زرّین تصریح کرد: «امروزه با توسعه بازارهای محلی و دسترسی آسان به محصولات تازه، امکان تهیه غذاهای سالم و مقوی برای همه خانواده‌ها فراهم شده است. با کمی خلاقیت و برنامه‌ریزی می‌توان وعده‌های غذایی خوشمزه، مقوی و در عین حال اقتصادی تهیه کرد.»

وی ابراز کرد: «امیدوارم با به‌کارگیری توصیه‌های ساده تغذیه‌ای، شاهد جامعه‌ای سالم و پرنشاط باشیم. به یاد داشته باشیم که سرمایه‌گذاری بر سلامت از طریق تغذیه مناسب، بهترین هدیه‌ای است که می‌توانیم به خود و خانواده‌مان تقدیم کنیم.»

خبرنگار : دانش‌آموز:فاطمه زهرا تجری

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار