همزمان با سراسر کشور

زنگ«غنچه‌ها» در دبستان ۲۲ بهمن بهبهان نواخته شد

بهبهان(پانا) ـ صبح شنبه ۱۲ مهرماه ۱۴۰۴، همزمان با سراسر کشور، زنگ جشن «غنچه‌ها» ویژه نوآموزان پیش‌دبستانی در دبستان ۲۲ بهمن با اجرای برنامه‌های متنوع و شاد برای کودکان نواخته شد.

کد مطلب: ۱۶۱۷۵۲۳
لینک کوتاه کپی شد

این مراسم با حضور  حسین آقاجری مدیر آموزش و پرورش بهبهان، جمعی از مسئولان شهری ، نظامی، انتظامی  و اولیا  گرامی دانش آموزان   شهرستان برگزار شد.

 حسین آقاجری، مدیر آموزش و پرورش شهرستان بهبهان، در حاشیه مراسم گفت: آغاز سال تحصیلی نوآموزان پیش‌دبستانی، شروع فصلی تازه از یادگیری و کشف دنیای علم و مهارت‌های اجتماعی است. تلاش مربیان و خانواده‌ها در این مسیر، پایه‌گذار آینده‌ای روشن برای کودکان خواهد بود و برگزاری جشن غنچه‌ها فرصتی برای ایجاد شوق و انگیزه در اولین روز حضور آنان در مدرسه است.

در این آیین، نوآموزان با شور و نشاط کودکانه و اجرای سرود، شعرخوانی و برنامه‌های متنوع آموزشی و تفریحی، نخستین روز حضور خود در محیط مدرسه را جشن گرفتند.

این برنامه نمادین با هدف آشنایی کودکان با محیط آموزشی و ایجاد انگیزه برای یادگیری، همزمان با دیگر مدارس پیش‌دبستانی در سراسر کشور برگزار شد.

 

خبرنگار : زهرا شجاعی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار