رئیس سازمان آموزش استثنایی کشور:
سازمان آموزش و پرورش استثنایی مولود جمهوری اسلامی ایران است
مشهد(پانا) - معاون وزیر و رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور در آیین اهدای ۳۵۰ سمعک به دانش آموزان با اسیب شنوایی خراسان رضوی، سازمان آموزش و پرورش استثنایی را مولود جمهوری اسلامی ایران عنوان کرد.

سالار قاسمی در آیین اهدای ۳۵۰ سمعک به دانش آموزان با آسیب شنوایی خراسان رضوی گفت: در سال ۱۳۷۰ با تصویب مجلس شورای اسلامی سازمان استثنایی کشور به عنوان یکی از نهادهای مولود جمهوری اسلامی ایران تاسیس شد که به ۸۲هزار دانش آموز بانیاز ویژه در سراسر کشور خدمات ارائه می دهد و از این تعداد ۱۲ هزار نفر نیز دانش آموز با آسیب شنوایی هستند.
وی خواستار تداوم عنایت ویژه آستان قدس رضوی به دانش آموزان بانیازهای ویژه شد و گفت: تمامی مسئولین به تاسی از فرمایش مقام معطم رهبری که فرمودند مسئولین دولتی باید قصیه کودکان استثنایی را جدی بگیرند و طبق فرمایش معمار کبیر انقلاب اسلامی که فرمودند خدمت به معلولین خدمت به نبی اکرم است باید نگاه ویژه به دانش آموزان بانیازهای ویژه داشته باشند.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور ضمن قدردانی از متولیان آستان قدس رضوی برای این حرکت خیر، اظهار داشت: به برکت امام رضا (ع)، امروز دانشآموزانی که از نعمت کامل شنوایی برخوردار نبودند، هدیه ارزشمندی را از امام هشتم (ع) دریافت کردند تا مسیر تحصیل و زندگی برای آنان هموارتر شود.
معاون وزیر آموزش و پرورش افزود: هرکس به قرآن متمسک شود، عاقبت بخیر خواهد شد و آموزش و پرورش استثنایی نیز از دیرباز، مسیر خدمت خود را با نور این کتاب آسمانی آغاز کرده است.
وی با اشاره به تاریخچه تعلیم و تربیت ناشنوایان در کشور، یادآور شد: مرحوم باغچهبان، بنیانگذار نخستین مدرسه ناشنوایان در ایران، در ابتدا آموزش قرآن را با روش خاص خود برای این عزیزان آغاز کرد و به برکت همین کار و تکیه بر قرآن، منشأ تحولات بزرگ و بنیادین در زندگی دانشآموزان ناشنوا شد.
این مراسم در ادامه فعالیتهای مستمر آستان قدس رضوی در زمینه محرومیتزدایی و حمایت از اقشار خاص جامعه برگزار شد و دهها دانشآموز کمشنوا و ناشنوا، سمعکهای جدید خود را دریافت کردند.
ارسال دیدگاه