مدرس مهارت‌های نویسندگی و حلقه بچه‌های ایران آینده :

رسالت نویسندگان، نوشتن از شهامت و مردانگی شهدا برای نسل‌های آینده است

شهرری یک (پانا) - مدرس مهارت‌های نویسندگی و حلقه بچه‌های ایران آینده ، رسالت نویسندگان را نوشتن از شهامت و مردانگی شهدا برای نسل‌های آینده خواند‌.

کد مطلب: ۱۶۱۴۱۱۱
لینک کوتاه کپی شد
رسالت نویسندگان، نوشتن از شهامت و مردانگی شهدا برای نسل‌های آینده است

دفاع مقدس، مسیری است که همواره راه وصال به ملکوت را فراهم میکند، در دنیایی که حضرت حسین بن علی(ع) عشق را رهبری می‌کند شهدا به عنوان سفیر عشق جان باختند تا در وادی عشاق یعنی کربلا، با امام شیعیان دیدار کنند؛ و امروز ما نوجوانان اصلی‌ترین محور انتقال آرمان‌های شهدا به آیندگان شناخته می‌شویم.

زهرا سمیعی ، مدرس مهارت‌های نویسندگی و حلقه بچه‌های ایران آینده در حاشیه پنجاه و یکمین نشست حلقه بچه‌های ایران آینده که در فرهنگسرای دولت آباد ناحیه یک شهرری برگزار شد ، در گفتگو با پانا گفت: «من آموزش‌ نویسندگی را با بچه‌های حلقه‌ی ایران آینده شروع کردم و الان نزدیک به یک سال است که با هدف ترویج استعدادهای نوجوانان با آنها تعامل دارم؛ من خیلی خوشحالم که بچه‌هایی دارم که تخیل خوبی دارند و برای نوشتن هدف دارند.»

وی در ادامه اظهار کرد: «با توجه به اینکه نوجوانان بیشتر زمان خود را صرف استفاده از فضای مجازی میکنند، باید در نظر بگیریم که استفاده از تکنولوژی روز مثل ساخت و تولید پادکست و محتواسازی نوجوانان را به مصرف درست از اینترنت ترغیب میکند؛ علاوه بر این اگر ما جذابیت جهان داستان، خلق شخصیت و دنیای جدید را برای نوجوانان شرح دهیم، میتوانیم آنها را به نویسندگی دعوت کنیم.» 

این مدرس ضمن اشاره به آغاز هفته دفاع مقدس خاطرنشان کرد: «موضوع این هفته برای این به دفاع مقدس اختصاص داده شد که این رویداد یک بخش عظیم از تاریخ ملی و میهنی ما مردمی است که برای دفاع از کشور از خانواده و جوانی خود گذشتند و در جبه‌های مختلف و زمان‌های مختلف شرکت کردند تا ما در آرامش باشیم؛ ما به عنوان قشری که در فرهنگ‌سازی کشور نقش دارد فعالیت میکنیم و همزمان با رشد کردن و رو به جلو رفتن تاریخمان را هم برجسته‌تر میکنیم.»

سمیعی افزود: «داستان به واسطه دنیای جذاب و لذت بخشی که دارد همیشه مردم را به سمت خود جذب می‌کند و ما به عنوان نویسنده این مسئولیت را نسبت به شهدایی که برای امنیت و آرامش جان ما خودشان را فدا کردند داریم که برای آیندگان از رسالت، شهامت و مردانگی آنها بنویسیم.»

این مدرس نویسندگی در پایان گفت:« نوشتن برای ما دریچه‌ای را باز می‌کند که هیچ هنر دیگری این قابلیت را ندارد، ما با نویسندگی وارد دنیای داستانی می‌شویم که خودمان آن را خلق می‌کنیم و ظاهر، رفتار و سلیقه شخصیت‌هایش را خودمان می‌سازیم؛ بچه‌هایی که به این حوزه علاقه دارند باید به خاطر داشته باشند که از خواندن کتاب خوب غافل نشوند و با دیدن فیلم و انیمیشن خوب قدرت شخصیت پردازی خود را افزایش دهند.»

خبرنگار : دانش‌آموزان: زهرا خسروزاده ، نازنین زهرا شهبازی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار