رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان:

مدارس سما یکی از بازوان مهم نظام تعلیم و تربیت کشور است

زنجان (پانا) - رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان گفت: مدارس سما و بوستان‌های تربیت علوی و فاطمی، یکی از بازوان مهم نظام تعلیم و تربیت کشور است.

کد مطلب: ۱۶۱۲۲۸۴
لینک کوتاه کپی شد
مدارس سما یکی از بازوان مهم نظام تعلیم و تربیت کشور است

 احمد نقیلو در آئین بازگشایی مدارس با حضور در مدارس سمای زنجان و بوستان‌های تربیت علوی و فاطمی با اشاره به اهمیت و نقش مدرسه برای تعالی کشور اظهار کرد: نظام تعلیم و تربیت بصورت عام و مدرسه بصورت خاص از سه عنصر مهم معلم، دانش آموز و تجهیزات آموزشی تشکیل شده است و توازن و تعادل هر سه عنصر برای توفیق نظام تعلیم و تربیت ضروری است.

وی با اشاره به اول مهر بعنوان یک روز تاریخی و خاطره انگیز برای دانش آموزان و معلمان افزود: این مراسم فرصتی برای تجدید عهد با رسالت بزرگ تعلیم و تربیت کشور است.

 نقیلو با تبریک آغاز سال تحصیلی، مدارس سما را یکی از سرمایه‌های ارزشمند دانشگاه آزاد اسلامی دانست و تأکید کرد: ترکیب آموزش علمی با پرورش اخلاقی و مهارتی در مدارس سما، الگویی موفق در نظام آموزشی کشور است.

وی همچنین بر حمایت همه‌جانبه دانشگاه آزاد اسلامی از توسعه کمی و کیفی مدارس سما تأکید کرده و ابراز امیدواری کرد که سال جدید، سالی سرشار از موفقیت برای دانش‌آموزان ، معلمان و خانواده بزرگ سما باشد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان اظهار کرد: مدارس سما و بوستانهای تربیت علوی و فاطمی بازوی اجرایی اداره کل آموزش و پرورش استان هستند و توفیق این مجموعه توفیق آموزش و پرورش استان محسوب می شود.

در پایان این مراسم، دانش‌آموزان با شور و اشتیاق راهی کلاس‌های درس شدند تا سالی تازه از تلاش و یادگیری را آغاز کنند.

در این آیین دکتر احمد نقیلو رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان، با حضور در جمع دانش‌آموزان، معلمان و مدیران مدارس سما، زنگ آغاز سال تحصیلی جدید را به صدا درآورد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار