کارشناس تغذیه:

مصرف بی‌رویه شکلات صبحانه عامل چاقی، آکنه و اعتیاد غذایی است

کرج (پانا) - کارشناس تغذیه در استان البرز گفت: مصرف منظم و بی‌رویه شکلات صبحانه با وجود طعم دلچسب و انرژی زیاد، تهدیدی جدی برای سلامت به‌ویژه در کودکان محسوب شده و می‌تواند منجر به چاقی، مشکلات پوستی و اعتیاد غذایی شود.

کد مطلب: ۱۶۱۰۰۰۵
لینک کوتاه کپی شد
مصرف بی‌رویه شکلات صبحانه عامل چاقی، آکنه و اعتیاد غذایی است

ژاله خسروی در گفت‌وگو با پانا عنوان کرد: «شکلات صبحانه در دسته چربی‌ها قرار می‌گیرد و به‌طور طبیعی دارای انرژی بسیار بالایی است. مصرف این محصول برای افراد دارای اضافه وزن و چاقی می‌تواند مشکل آنان را تشدید کند.»

وی افزود: «برای بسیاری از افراد که دچار افسردگی یا ولع خوردن هستند،مصرف شکلات صبحانه حالتی از آرامش و تسکین ایجاد می‌کند که این وضعیت در نهایت منجر به بروز یا تشدید اضافه‌وزن می‌شود.»

خسروی ادامه داد:«شکلات به‌دلیل ترکیبات خاص خود می‌تواند برای برخی افراد حالت اعتیادآور داشته باشد و رفتارهای غذایی ناسالم را تشدید و تثبیت کند.»

وی با اشاره به ترکیبات شکلات‌های صبحانه تجاری اظهار کرد:«اگرچه برخی مطالعات به فواید کاکائو اشاره دارند،اما محصولات تجاری رایج عموماً حاوی مقادیر بسیار زیاد شکر و روغن پالم هستند.به‌عنوان مثال، یک برند پرمصرف حدود ۵۷ درصد شکر دارد و تنها دو قاشق غذاخوری از آن حدود ۲۰۰ کالری انرژی وارد بدن می‌کند که مصرف منظم آن علاوه‌بر چاقی،خطر بروز مشکلات قلبی-عروقی را افزایش می‌دهد.»

این کارشناس تغذیه در رابطه با تأثیر شکلات بر آکنه خاطرنشان کرد:«اگرچه مطالعات رابطه مستقیم و قطعی را اثبات نکرده‌اند،اما مصرف زیاد شکلات صبحانه در افرادی که زمینه بروز آکنه دارند،می‌تواند از طریق تشدید عوامل دیگر، منجر به بروز جوش صورت شود.»

وی بااشاره به وجود ویتامین‌های B و اسیدفولیک در این محصول تصریح کرد:«با این حال،ارزش غذایی این محصول در مقایسه با مضرات آن به‌ویژه در صورت زیاده‌روی، بسیار ناچیز است.مصرف آن تنها برای افراد با وزن طبیعی و در حد متعادل می‌تواند قابل قبول باشد.توصیه اکید می‌شود مصرف این محصول به‌ویژه برای کودکان محدود شده و از جایگزین‌های سالم‌تر برای وعده صبحانه استفاده شود.»

خبرنگار : دانش‌آموز:فاطمه زهرا تجری

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار