در دومین همایش «بابای مدرسه» در استان فارس صورت گرفت؛

تجلیل از ۴۰۰ نفر از خدمتگزاران مدارس نواحی ۲ و ۳ شیراز و شهر صدرا

فارس(پانا)_مدیرکل آموزش و پرورش فارس گفت: در استان فارس حدود ۳ هزار نیروی خدماتی داریم که کار پرمشقت آماده سازی محیط مدرسه برای حضور دانش آموزان در مدرسه را بر عهده دارند.

کد مطلب: ۱۶۰۹۵۹۵
لینک کوتاه کپی شد
تجلیل از ۴۰۰ نفر از خدمتگزاران مدارس نواحی ۲ و ۳ شیراز و شهر صدرا

به گزارش اداره اطلاع رسانی وروابط عمومی آموزش و پرورش فارس، محسن کلاری در دومین همایش «بابای خوب مدرسه»؛ تجلیل از خدمتگزاران مدارس نواحی دو، سه شیراز و شهر صدرا، در باشگاه فرهنگیان شماره یک شیراز، اظهار کرد: در آستانه بازگشایی مدارس و با هدف تجلیل از از قشر زحمتکش خدمتگزاران همایش بابای خوب مدرسه را در دو روز برگزار کردیم و از همه خدمتگزاران نواحی چهارگانه شیراز و صدرا تجلیل کردیم.

وی افزود: در استان فارس حدود ۳ هزار نیروی خدماتی داریم که کار پرمشقت آماده سازی محیط مدرسه برای حضور دانش آموزان در مدرسه را بر عهده دارند.

کلاری بااشاره به اینکه برای اولین بار در شیراز این همایش را برگزار کردیم گفت: خدمتگزار مدرسه اولین کسی است که از دانش آموزان استقبال می کنند و آخرین نفری است که دانش آموزان را بدرقه می‌کنند.

وی ادامه داد: باباهای مدرسه صادقانه ترین خدمات را به فرزندان جامعه ارائه می دهند و ما بر آن شدیم تا در مراسمی از زحمات آنها تشکر کنیم.

مدیرکل آموزش و پرورش فارس گفت: همه ما این روزها آماده می شویم تا دانش آموزان بتوانند در مدرسه در محیطی باصفا و پر از آرامش به تحصیل بپردازد.

وی گفت: مدرسه مکانی مقدس و جایی است که فرد همه چیز را آنجا می آموزد و تربیت می شود، لذا بالای مدرسه همواره این مکان مقدس را پاکیزه نگه می دارد.

کلاری اضافه کرد: آغاز سال تحصیلی یکی از مهمترین رویدادها برای هر کشوری است لذا ما سعی داریم سال تحصیلی متفاوت و با طراوتی را آغاز کنیم.

وی افزود: مهربانی مهم ترین شاخصه خدمتگزاران مدارس است به همین واسطه است که افراد در بزرگسالی در هر سمت و مرتبه ای که باشند همواره دوست دارند به مدرسه دوران کودکی ونوجوانی خود مراجعه کنند و به سراغ بابای مدرسه می رود تا بابت زحمات دوران تحصیلی اش از او تشکر کند.

شایان ذکر است: در این همایش سه نفر به نمایندگی از خدمتگزاران به ارائه مطالبی پرداختند که از جمله می توان به؛ عدم تناسب نیروی انسانی خدماتی با آمار دانش آموزان هر مدرسه، حداقلی بودن میزان واریزی حق بیمه، ناکافی بودن مبلغ حق لباس، لزوم واگذاری بوفه مدارس به نیروهای خدمتگزار و سرایدار، اضافه کار و حق الرحمه نوبت دوم، پیشنهاد راه اندازی خانه های مهارت، ضرورت تأسیس صندوق امداد و حمایت، افزایش رفاهیات ویژه، و ...، اشاره کرد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار