فرماندار شهرستان بن:

۴۸ پروژه عمرانی شهرستان بن با هدف تقویت زیرساخت‌ها اجرا می‌شود

اجرای پروژه‌های آب، راه، کشاورزی و مسکن از اولویت‌های اصلی دولت در این شهرستان است

بن (پانا) - فرماندار شهرستان بن در آیین افتتاح پروژه‌های این شهرستان تأکید کرد: ۴۸ پروژه عمرانی و خدماتی با اعتباری بیش از ۱۲۳ میلیارد تومان در شهرستان بن افتتاح و یا کلنگ‌زنی شد که بخش عمده آن‌ها در حوزه‌های آب، راه، کشاورزی و مسکن است.

کد مطلب: ۱۶۰۱۱۷۷
لینک کوتاه کپی شد
۴۸ پروژه عمرانی شهرستان بن با هدف تقویت زیرساخت‌ها اجرا می‌شود

به گزارش خبرنگار پانا از چهارمحال و بختیاری، قدیر ولی‌پور فرماندار شهرستان بن در آیین افتتاح و کلنگ‌زنی پروژه‌های عمرانی این شهرستان اظهار کرد: از مجموع ۴۸ پروژه، ۳۸ پروژه با اعتباری حدود ۹۵ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان به بهره‌برداری رسیده و ۱۰ پروژه دیگر با اعتباری بالغ بر ۲۷ میلیارد تومان کلنگ‌زنی شد.

وی با بیان اینکه این طرح‌ها از محل اعتبارات استانی تأمین شده‌اند، افزود: این پروژه‌ها بخشی از عملکرد دولت در شهرستان بن است و حاصل پیگیری‌ها و تلاش‌های جمعی مسئولان و مردم به شمار می‌رود.

ولی‌پور مهم‌ترین طرح‌های کلنگ‌زنی را در حوزه آب دانست و تصریح کرد: یکی از پروژه‌های شاخص، مخزن آب شرب در مسیر پروژه ملی بن–بروجن است که تأمین آب بیش از ۴۵۰ هزار نفر از مردم استان را تضمین می‌کند.

فرماندار بن ادامه داد: پروژه خط انتقال آب بن_لارک نیز به زودی تکمیل می‌شود و روستای لارک ظرف دو تا سه هفته آینده از آب شرب پایدار بهره‌مند خواهد شد.

وی درباره اقدامات عمرانی دیگر گفت: در حوزه راه‌سازی، عملیات بهسازی و آسفالت جاده حیدری و کرسنک انجام شده و فاز دوم چهارخطه شهر بن نیز در حال تکمیل است.

ولی‌پور با اشاره به پروژه‌های بخش کشاورزی افزود: طرح‌های آبیاری تحت فشار در حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان عملیاتی شده و موانع اداری مزارع شیخ شبان، لارک، هجده مزرعه و حیدری نیز برطرف شده است.

فرماندار بن خاطرنشان کرد: در حوزه بهداشت و درمان مرکز جامع سلامت وردنجان و اورژانس یانچشمه آماده بهره‌برداری هستند و در بخش شهری نیز پارک بانوان بن و بخشی از شبکه فاضلاب شهر به بهره‌برداری رسید.

وی گفت: در زمینه مسکن نیز تاکنون ۲۲۰ پلاک از طرح نهضت ملی مسکن در شهرستان واگذار شده و در روزهای آینده ۱۵۰ پلاک دیگر نیز واگذار خواهد شد.

ولی‌پور به اقدامات شهرداری‌ها و دهیاری‌های شهرستان اشاره کرد و اظهار داشت: عملیات زیرسازی، آسفالت و خرید ماشین‌آلات خدمات شهری توسط شهرداری‌های بن، وردنجان و یانچشمه انجام شده و دهیاری‌ها نیز در توسعه زیرساخت‌های روستایی همکاری گسترده‌ای داشته‌اند.

وی همچنین از ورود سرمایه‌گذاران در حوزه انرژی خورشیدی خبر داد و گفت: سه پروژه احداث نیروگاه خورشیدی با ظرفیت حدود ۳۰ مگاوات در شهرستان بن در دست اجراست.

فرماندار بن در پایان تأکید کرد: تحقق این پروژه‌ها جز با همدلی مسئولان و همراهی مردم ولایتمدار شهرستان بن امکان‌پذیر نبود و تلاش می‌کنیم با جذب سرمایه‌گذاران در حوزه‌های صنعتی، دارویی و گردشگری نیز گام‌های مهمی در توسعه شهرستان برداشته شود.

خبرنگار : هانیه هاشمی بنی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار