معاون پرورشی و فرهنگی اداره‌کل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران:

موکب «عشاق‌الحسین(ع)» با مشارکت دانش‌آموزان در مسیر زائران اربعین برپا شد

شهرستانهای تهران(پانا)- معاون پرورشی و فرهنگی اداره‌کل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران با اشاره به فعالیت‌های فرهنگی و پذیرایی موکب «عشاق‌الحسین(ع)»، بر نقش تربیتی حضور دانش‌آموزان در چنین برنامه‌هایی تأکید کرد.

کد مطلب: ۱۵۹۵۰۰۸
لینک کوتاه کپی شد
موکب «عشاق‌الحسین(ع)» با مشارکت دانش‌آموزان در مسیر زائران اربعین برپا شد

سعید دهنوی، معاون پرورشی و فرهنگی اداره‌کل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار پانا از آغاز به‌کار موکب «عشاق‌الحسین(ع)» خبر داد و گفت: «امروز سومین روز فعالیت موکب عشاق‌الحسین(ع) است. این موکب با هدف خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی در مسیر اتوبان تهران-ساوه برپا شده و پذیرای زائرانی است که عازم عتبات عالیات هستند.»

وی با اشاره به حضور دانش‌آموزان در این موکب افزود: «اداره این موکب با مشارکت دانش‌آموزان از مناطق مختلف استان تهران انجام می‌شود. این دانش‌آموزان در کنار فعالیت‌های فرهنگی و پرورشی، در امر پذیرایی از زائران شامل توزیع شربت و صبحانه نیز نقش دارند تا خدماتی در خور شأن زائران امام حسین(ع) ارائه دهند و تجربه‌ای معنوی و به‌یادماندنی برای خود رقم بزنند.»

دهنوی درباره آثار تربیتی این حضور خاطرنشان کرد: «یکی از مهم‌ترین دستاوردهای این فعالیت‌ها، تقویت روحیه معنوی و ارتقای سطح معرفتی دانش‌آموزان است که با حضور در فضای معنوی موکب‌ها حاصل می‌شود.»

وی همچنین به دیگر برنامه‌های فرهنگی مرتبط با اربعین اشاره کرد و گفت: «موکب دیگری نیز در کانون فرهنگی سمیه، واقع در خیابان دیلمان شهر ری، ویژه جاماندگان از پیاده‌روی اربعین برپا شده است. در این مکان، خدماتی نظیر پذیرایی و اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی و بازی برای خانواده‌ها ارائه می‌شود.»

در پایان، معاون پرورشی و فرهنگی اداره‌کل شهرستان‌های استان تهران ابراز امیدواری کرد: «امیدواریم برنامه‌هایی که در ایام اربعین برگزار می‌شود، مورد رضایت الهی قرار گیرد و بتواند در تسهیل سفر زائران به کربلای معلی مؤثر باشد؛ همچنین توفیق زیارت، نصیب همه مشتاقان، به‌ویژه دانش‌آموزان، شود.»

 

خبرنگار : دانش آموز ستایش پارساپسند

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار