مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل :

فرزندان شاهد باید در همه عرصه‌ها فعال باشند

اردبیل (پانا) - مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل گفت: فرزندان شاهد باید در همه عرصه‌ها فعال باشند و ما موظف به پیگیری آرمان‌های شهدا هستیم.

کد مطلب: ۱۵۹۱۸۸۲
لینک کوتاه کپی شد
فرزندان شاهد باید در همه عرصه‌ها فعال باشند

سید اردشیر رشیدی آل هاشم  درچهارمین جلسه ستاد شاهد آموزش و پرورش استان که با حضور اعضای این ستاد برگزارشد، اظهارکرد : فرزندان شاهد باید در همه عرصه‌ها فعال باشند و ما موظفیم آرمان‌های شهدا را پیگیری کنیم و در این مسیر باید با تکیه و توجه بر امور فرهنگی پیش برویم.

وی با اشاره به بازگشایی مدارس در سال تحصیلی جدید و پروژه مهر؛ افزود: نیروی انسانی  با کیفیت برای تمام مدارس علی الخصوص مدارس شاهد باید مد نظر تمام مدیران و عوامل مدارس باشد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل افزود: بهترین شکل ترویج در حوزه ایثار و شهادت، دقیق، نمونه و کیفی شدن فعالیت‌های مدارس شاهد است و می‌تواند الگویی برای سایر مدارس شود.

رشیدی آل هاشم  ادامه داد: آموزش و پرورش مجری سند تحول بنیادین است که باید مدارس شاهد در مسیر اجرایی شدن آن، شاخص باشند؛ و این با  مدیریت و نظارت دقیق این مدارس محقق خواهد شد.

وی تصریح کرد: با تدوین برنامه های کوتاه مدت و بلند مدت می توان مدارس شاهد را در حوزه های مختلف پرورشی و  آموزشی ارتقا داد تا شاهد رتبه های برتر آموزشی و فرهنگی در این مدارس باشیم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل گفت: حضور مشاوران متخصص و برگزاری اردوهای فرهنگی آموزشی می تواند در انتخاب رشته ی دانش آموزان و قرار گرفتن در مسیر صحیح هدایت تحصیلی موثر باشد تا دانش آموزان علاقه مند به رشته های مهارتی و فنی به هنرستان‌ها هدایت شوند.

رشیدی آل هاشم بیان کرد: اجرای مؤثر طرح نماد، کاهش مشکلات رفتاری و آسیب‌های اجتماعی را در بر دارد و هر عضو کارگروه در نقش خود می‌تواند با پیگیری درست و به موقع، بر روند اجرای این طرح فعالیت مثبت و اثرگذار داشته باشد.

 

منبع : آموزش وپرورش

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار